Poängbokning för resebyråer och personliga assistenter

Få hjälp av experter att omvandla bonuspoäng till oslagbara resor. Chatta med oss via dator eller mobil, vi hjälper dig hela vägen i mål.

Kundbetyg 4,9 av 5

Kontakta oss
Så funkar det

Så funkar det

Agenter och assistenter får hjälp att boka poängresor åt sina kunder

Chatta via dator eller app

Använd datorn eller mobilen. Lägg till resenärsuppgifter och bonusprogram så är du igång.

Skriv vad du behöver

Tala om vad du vill ha hjälp med. Här chattar du med experter av kött och blod, inga chattbotar.

Vi fixar

Använd din värdefulla tid till annat. Vi tar tag i din förfrågan och återkommer när vi har ett förslag på en resa.

Stäng dealen

Ett klick, klart! Betala och behåll provisionen, alla kvitton och bokningar lagras enkelt på ett ställe.

Några av våra senast bokade bonusresor

Några utvalda bokningar som har gjorts nyligen.

225.000
Eurobonus

Tokyo First Class

För 225.000 Eurobonuspoäng och en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi en resa för två. Flyget gick mellan Stockholm och München i Business Class och fortsatte till Tokyo i Lufthansa First Class.

285.000
Eurobonus

Australien i Business och First

För 285.000 Eurobonuspoäng samt en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi Business Class på den andra sträckan men First Class på den långa sträckan Frankfurt-Seoul.

330.000
Eurobonus

4 personer till Bali i Business

För 330.000 Eurobonuspoäng samt två Amex 2-for-1 vouchers bokade vi Business Class för 4 personer i Business Class hela vägen till Bali.

Toppbetyg från tusentals användare

Kundbetyg 4,9

Kontakta oss

Jonas Lundström, augusti 2019

Absolut bäst helt enkelt!

Absolut bäst helt enkelt! Outperformar flygbolagens egna kanaler för att hitta bonusresor. Mycket bättre, mycket billigare och jävligt mycket snabbare helt enkelt!

Erik Hedin, juli 2018

Hittade en rutt som jag inte själv fått fram

Gick otroligt smidigt att hitta Businessbiljett till önskat resmål. Hittade en rutt som jag inte själv fått fram och dessutom för färre poäng än jag räknat med.

Sweden5, februari 2020

Imponerad!

Chatflights hjälpte mig snabbt och proffsigt men en bonusresa i business till USA som SAS varken kunde eller ville hjälpa mig med pga att det var lite specialgrejer som behövde fixas och läggas till. Inga problem för chatflights. Proffsigt och snabbt. Imponerad. Värt varenda krona.

Eric Tour, maj 2018

Jag kommer rekommendera er till alla jag känner

Chatflights hjälpte mig att boka en bonusresa i Business och First Class till Tokyo för mig och min pappa. Riktigt bra service och snabba svar, jag kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Ola Fors, juni 2018

Bokat och klart!

Jag har rest en del för mina poäng men tycker alltid det är svårt att hitta bonusresor jag vill ha. Och dessutom tar det otroligt mycket tid att leta! Jag chattade med Jonas på Chatflights som hjälpte mig att hitta en resa, bokat och klart! Helt fantastiskt! Jag är riktigt nöjd med den snabba och professionella hjälpen och kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Macke Munck, december 2019

Bokade LH First Class via Chatflights!

Chatflights hjälpte mig att boka en resa i Lufthansa First Class för poäng. Utan deras snabba och professionella hjälp hade jag aldrig hittat än mindre kunnat boka resan. Använd Chatflights till att boka resor för dina poäng. De är grymma på att fixa suveräna resor.Lycka till!/ Markus

zyndea, oktober 2019

Bäst

Jag är supernöjd med alla bokningar som ni har hjälpt till med.Snabba svar och alltid bästa flygningar.Utan er hade våra flygpoäng frusit inne.

Massezzz, januari 2019

12 poäng av 10 möjliga

Snabb, trevlig och kompetent hjälp med att boka bonusresor. Man slipper att själv, söka, leta, pussla och sitta i ev telefonköer. Rekommenderas starkt!

Våra avgifter

Inga förskottsavgifter, du betalar bara vid bokning.

Sätt oss i arbete

Ingen avgift

Att chatta med våra experter kostar inget, vi tar inga avgifter förrän du väljer att boka.

Testa det

För resenärer

490 kr

frånpris / person

Få hjälp att hitta den bästa lösningen för dina poäng. Vi brukar rekommendera resor i Business eller First men kan även hitta bra lösningar i Economy Class.

Inom Europa

Economy

490 kr.

Premium Economy

990 kr.

Utanför Europa

Economy

990 kr.

Business Class

1.650 kr.

First Class

2.790 kr.

Testa det

För resebyråer & assistenter

15%

Provision

Samma priser som ovan men vi drar av 15% på vår bokningsavgift för alla bokningar. Vad ni tar av era kunder är helt upp till er.

Provision

15%

Startavgift per konto (en gång)

500 kr.

Kontakta oss

FAQ

Vi har samlat de frågor som folk ställer mest, läs på här eller ladda ner appen och chatta med oss, vi svarar snabbt.

Är detta en chattbott?

Nej! Du kommer ibland att få automatiska svar för att genomföra enkla saker som att betala, men annars chattar du alltid med experter av kött och blod.

Hur får jag min provision?

Vi erbjuder resebyråer och personliga assistenter 15% rabatt på vår bokningsavgift. Rabatten dras av vid bokning och det är helt upp till er att ta betalt vad ni vill av era kunder.

Hur skiljer sig appen från verktyget som resebyråer och personliga assistenter använder?

Som agent eller assistent får du tillgång till ett verktyg på webben som gör att du kan chatta med oss via datorn och ha en bättre översikt över alla bokningar som har gjorts. Är du på språng kan du enkelt byta över till appen och fortsätta diskussionen med oss där. Webgränssnittet som används på datorn har en del extra funktioner som att t.ex. filtrera mellan bokningar för att enklare hitta en viss persons bokningar, men fungerar i övrigt likadant.

Måste jag betala något för att chatta?

För resebyråer och assistenter tar vi en engångsavgift på 500 kr för att upprätta kontot. I övrigt tar vi bara betalt om du väljer att boka. Att ge oss ett uppdrag kostar inget, vi tar bara betalt om du är nöjd med förslaget och vill gå vidare till bokning.

Varför betala för något som jag kan göra på egen hand?

Flygbolagen, t.ex. SAS och Lufthansa, har skapat sökmotorer online där du kan hitta och boka bonusresor. Men de är ofta tidskrävande att använda och erbjuder inget bra sätt att få översikt över det som kan bokas. Att veta vilka destinationer som just nu erbjuder bonusplatser, att pussla ihop resor på ett smart sätt och att veta på vilket sätt man ska använda sina poäng på bästa sätt öppnar upp möjligheten att hitta långt fler resor än de flesta hittar online.

Bokar ni bara resor för flygpoäng eller kan ni hjälpa till med andra poäng såsom Amex-poäng?

Vi kan hjälpa dig med allt som har med poäng att göra, även att växla t.ex. Amex-poäng till rätt program och ta dig igenom hela bokningen. Vi kan alla poängsystem och en hel del om hotellpoäng också, testa oss!

Hjälper ni mig att boka med vouchers och rabatter också, som t.ex. Amex 2-for-1?

Absolut, vi har bra koll på alla rabatter och vouchers som kan användas och ger dig råd att välja rätt.

Hjälper ni mig att boka bonusresor i alla allianser, som t.ex. Star Alliance och OneWorld?

Ja, vi hjälper dig med bokningar i alla allianser. Vi jobbar allra mest med Star Alliance och Eurobonus, men vi kan hjälpa till med annat också, dock tar det ofta lite längre tid för oss.

Kan ni hjälpa mig att boka för en kombination av poäng och pengar?

Ja, det kan vi. Men det är ovanligt att man kan göra det på ett fördelaktigt sätt. För skandinaver är det i princip endast SAS som erbjuder det alternativet, och i de flesta fall är det ingen rekommenderad strategi. Men vi diskuterar det gärna med dig och hjälper dig att fatta rätt beslut.