Oemotståndliga paketresor

Nu kan du boka paketresor för poäng eller pengar och få personlig hjälp från start till slut. Ladda ner Chatflights nu.

4,9 betyg iOS och Android

Ladda ner

3 exempel på paketresor

Läs mer om våra paket här, du kan också skräddarsy ett eget paket.

Därför ska du boka via Chatflights

Använd poäng eller pengar och få personlig support.

Chatta med oss

Ladda ner appen och chatta direkt med en av våra agenter. Det kostar inget att chatta, bara att boka.

Poäng eller pengar

Välj ett paket eller skräddarsy en resa tillsammans med oss. Boka för poäng eller pengar.

Allt på ett ställe

Varje del av din resa finns sparad i appen. Slipp krånglet med datum, tider, bokningsnummer och kvitton.

Concierge på plats

Vi finns tillgängliga under hela resan. Boka om, lägg till, ändra och ställ frågor.

Toppbetyg från tusentals användare

4,9 betyg iOS och Android

Ladda ner

Eric Tour, maj 2018

Jag kommer rekommendera er till alla jag känner

Chatflights hjälpte mig att boka en bonusresa i Business och First Class till Tokyo för mig och min pappa. Riktigt bra service och snabba svar, jag kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Ola Fors, juni 2018

Bokat och klart!

Jag har rest en del för mina poäng men tycker alltid det är svårt att hitta bonusresor jag vill ha. Och dessutom tar det otroligt mycket tid att leta! Jag chattade med Jonas på Chatflights som hjälpte mig att hitta en resa, bokat och klart! Helt fantastiskt! Jag är riktigt nöjd med den snabba och professionella hjälpen och kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Erik Hedin, juli 2018

Hittade en rutt som jag inte själv fått fram

Gick otroligt smidigt att hitta Businessbiljett till önskat resmål. Hittade en rutt som jag inte själv fått fram och dessutom för färre poäng än jag räknat med.

Jonas Lundström, augusti 2019

Absolut bäst helt enkelt!

Absolut bäst helt enkelt! Outperformar flygbolagens egna kanaler för att hitta bonusresor . Mycket bättre, mycket billigare och jävligt mycket snabbare helt enkelt!

Macke Munck, december 2019

Bokade LH First Class via Chatflights!

Chatflights hjälpte mig att boka en resa i Lufthansa First Class för poäng. Utan deras snabba och professionella hjälp hade jag aldrig hittat än mindre kunnat boka resan. Använd Chatflights till att boka resor för dina poäng. De är grymma på att fixa suveräna resor.Lycka till!/ Markus

Sweden5, februari 2020

Imponerad!

Chatflights hjälpte mig snabbt och proffsigt men en bonusresa i business till USA som SAS varken kunde eller ville hjälpa mig med pga att det var lite specialgrejer som behövde fixas och läggas till. Inga problem för chatflights. Proffsigt och snabbt. Imponerad. Värt varenda krona.

zyndea, oktober 2019

Bäst

Jag är supernöjd med alla bokningar som ni har hjälpt till med.Snabba svar och alltid bästa flygningar.Utan er hade våra flygpoäng frusit inne.

Massezzz, januari 2019

12 poäng av 10 möjliga

Snabb, trevlig och kompetent hjälp med att boka bonusresor. Man slipper att själv, söka, leta, pussla och sitta i ev telefonköer. Rekommenderas starkt!

FAQ

Vi har samlat de frågor som folk ställer mest, läs på här eller ladda ner appen och chatta med oss, vi svarar snabbt.

Är detta en chattbott?

Nej! Du kommer ibland att få automatiska svar för att genomföra enkla saker som att betala, men annars chattar du alltid med experter av kött och blod.

Vad kostar en paketresa?

Varje paketresa har ett eget fast pris per person och för varje resa specificeras vad som ingår. Hotell och transfer ingår alltid och i många fall ingår även helpension men det varierar. Kostnaden för flygbiljetten från Sverige ingår inte, det skiljer sig stort i pris beroende på när ni åker, och så kan vi boka för poäng också, så det hålls utanför.

Hur funkar det att boka för poäng, kan man alltid göra det?

Våra agenter är specialiserade på att boka resor för poäng och kan i många fall, men inte alltid, hitta poängplatser till destinationen. Vi brukar rekommendera att man flyger i Business Class för poäng och då brukar man hitta mellan 2 och 4 platser. Finns inte plats till alla kan vi kombinera poäng och pengar, eller använda poängen till uppgraderingar. I vissa fall kan vi även boka hotell för poäng och då dras det beloppet av från paketpriset.

Kan jag få support under tiden, för problem, ombokningar, etc.?

Ja. Vår affärsidé bygger på personlig support före, under och efter resan. Det är en kunnig agent av kött och blod som bokar din resa, och teamet finns till hands för att hjälpa till när det behövs.

Kan ni bevaka en bonusresa, dvs. lurpassa på när platser dyker upp och knipa dem direkt?

Ja. Vår app är utformad så att alla förfrågningar sparas och att du meddelas så fort platser dyker upp som du kan vara intresserad av. Vi gör hundratals sökningar varje dag, och alla förslag som skickas till övriga kunder meddelas också dig, om de passar in på dina önskemål. På så vis är det ingen som klår oss när det kommer till att knipa platser som dyker upp.

Bokar ni bara resor för flygpoäng eller kan ni hjälpa till med andra poäng såsom Amex-poäng?

Vi kan hjälpa dig med allt som har med poäng att göra, även att växla t.ex. Amex-poäng till rätt program och ta dig igenom hela bokningen. Vi kan alla poängsystem och en hel del om hotellpoäng också, testa oss!

Hjälper ni mig att boka med vouchers och rabatter också, som t.ex. Amex 2-for-1?

Absolut, vi har bra koll på alla rabatter och vouchers som kan användas och ger dig råd att välja rätt.

Hjälper ni mig att boka bonusresor i alla allianser, som t.ex. Star Alliance och OneWorld?

Ja, vi hjälper dig med bokningar i alla allianser. Vi jobbar mest med Star Alliance och Eurobonus men kan hjälpa till med annat också.