Barcelona till Mexico och Brasilien i business class för 16.000 SEK

Våra experter har hittat en superdeal i business class med Air France och Aeromexico. Res från Barcelona till Sao Paulo med möjlighet till stopover i Mexico City. Allt på samma biljett från 16.000 SEK!

Positionera dig till Europa för att få tillgång till superpriser i business class

Kamjanjpriser och deals I business class är svåra att hitta, detta främst av skälet att flygbolagen sällan rabatterar biljetter i business class då kabinen står för en stor del av deras intäkter. För att hitta bra priser i business class så måste man därför vara öppen med att resa ut från en annan ort i Europa. Vårt specialpris till Brasilien finns tillgängligt från Barcelona och hit kan du enkelt och billigt positionera dig från Stockholm. Motsvarande biljett med avresa från Stockholm kostar från 42.000 SEK i business class.

Sao Paulo, Brasilien.

Biljetten gäller för resa med Air France i business class från Barcelona till Mexico City via Paris. Vidare från Paris flyger ni med Aeromexico i business class på deras nya Boeing 787-9 Dreamliner. Här finns det möjlighet att antingen fortsätta resan vidare direkt till Sao Paulo eller lägga till ett stopover i Mexico.

Business class på Aeromexicos Boeing 787-9 Dreamliner.

Ett stopover I Mexico ger dig möjligheten att besöka två länder på samma resa, då ni kan fortsätta er resa vidare ut i landet till t.ex Cancun, Puerto Vallarta eller Cabo på en separat inrikesbiljett innan resan bär vidare till Brasilien.

Passa på att ta ett stopover i Mexico innan resan fortsätter vidare till Brasilien. Det ingår på denna biljett!

Hur många poäng tjänar jag på resan?

Att välja rätt bonusprogram inom SkyTeam beror helt och hållet på vad du önskar att uppnå status eller få ut så många poäng som möjligt. Om du vill uppnå status så rekommenderar vi att ni krediterar resan till Air France – KLM Flying Blue. Här tilldelas status baserat på ett system som heter Experience Points XP. Hur många XP som du tjänar per flygning avgörs efter kabinklass och distans.

Denna resa ger sammanlagt 162 XP vilket är tillräckligt för att nå silvernivå i Flying Blue (100 XP). För att nå Guld krävs ytterligare 180 XP utöver Silver. Flying Blue tilldelar antalet miles baserat på biljettpriset. Basmedlemmar tjänar 4 miles per Euro, 6 för Silver, 7 för Guld och 8 miles per Euro för Platinum. Då biljettpriset för denna resa är lågt så kommer den inte att generera några nämnvärda mängder poäng.

Om du istället vill tjäna poäng så är vår rekommendation att kreditera resan till Delta SkyMiles. På dessa flyg tjänar du 200% av distansen i miles, vilket innebär att hela resan genererar cirka 43.500 Delta SkyMiles. Dessa räcker till en enkelresa i business class från Europa till Dubai, eller till en tur och returresa över Atlanten med Delta i ekonomiklass.

Kreditera flygningarna till Delta SkyMiles och tjäna tillräckligt med miles för en enkelresa till Dubai i business class, eller en tur och returresa i ekonomiklass över Atlanten.

Möjligt att uppgradera till La Première

För dig som drömmer om att prova Air Frances prisbelönta La Première First Class så finns det möjlighet att uppgradera flygningarna mellan Paris och Mexico City för poäng eller Flying Blue miles. Uppgradering görs i mån av av plats tidigast dagen innan avresan. Om du lyckas pricka in en uppgradering så får du ta del av alla förmåner som hör till La Première. Bland annat den exklusiva loungen där stjärnkocken Alain Ducasse står för maten, samt limousinetransfer till flygplanet.

Air France La Première

Vill du ta del av detta specialpris i business class från Barcelona till Brasilien? Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg