Boka hotell via oss - upp till 30% billigare. Här kommer tre favoriter du inte får missa!

Boka hotell via oss - upp till 30% billigare

Våra resegenier bokar inte bara flyg, vi bokar även hotell. Genom samarbeten med några av världens största nätverk kan vi erbjuda dig nästan vilket hotell som helst, upp till 30% billigare. Servicen ingår!

Hotell Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

Låt oss ta hand om allt det krångliga!

Vi vet att det kan vara knepigt att boka hotell inför semestern och ibland ännu svårare att veta vilket hotell som är bra för en specifik destination. Därför hjälper våra resegenier dig nu även att boka hotell utöver flygbiljetten. Vi på Chatflights svarar på alla dina frågor och hjälper dig med skatter, avgifter och tillgängligheten - oavsett om du reser själv eller med flera.

Just nu har vi väldigt bra platstillgång på både flyg och hotell till följande destinationer. Vi bokar dina flygbiljetter med poäng eller pengar, i Economy Business eller First Class. Ladda ner Chatflights app för att skicka en förfrågan redan idag. Vi tar dig dit!

Seychellerna erbjuder ren magi

Constance Ephelia, Seychellerna.

Beläget på Mahé ligger vackra Constance Ephelia som är skapat för avkoppling, lata dagar och kvällar med nyvunna vänner från hela världen. Strandliv på dagen, fem barer och fem restauranger på kvällen, perfekt service. Och dessutom på den vackraste av platser!

Vi har även bra erbjudanden till Hotell Hilton Labriz Resort & Spa på Silhouette Island, Seychellerna, där du får rumsservice och en concierge. Rummen har plattskärms-tv, minibar och kylskåp, och du har även tillgång till kostnadsfritt wifi. Här kan du verkligen koppla av och vila.

Lev i en Hollywood-musikal i Miami

Faena Hotel, Miami Beach.

Om du någonsin har velat veta hur det kan kännas att leva i en Hollywood-musikal med stor budget är Faena Hotel din chans. Den argentinska hotellägaren Alan Faena tog hjälp av regissören 'The Great Gatsby' Baz Luhrmann och hans fru, Oscar-vinnande kostym- och produktionsdesignern Catherine Martin, för att ge denna 1940-talsbyggnad en ordentlig teatralisk makeover.

Hotellet får ut det mesta av sin 100.000 kvadratmeter privata vita sandstrand med Faena Beach Club, som har bedårande rödvita godisstripade solstolar, plus en rad privata hytter som rymmer stora grupper. Butlers vid poolen är där för att skämma bort alla dina behov och begär.

W South Beach.

Miamis första W-hotell är en av kedjans mest ambitiösa fastigheter de senaste åren. Det 20 våningar stora glastornet ligger i norra änden av South Beach med en generös strandsträcka mot sig själv och är i evigt festläge. Hela fastigheten är dekorerad med en kombination av överflöd och återhållsamhet. Lobbyn har en enorm marmorvägg med snygga golv inlagda med brons och trä: mattor med zebratryck, Basquiat-målningar och Damien Hirst-verk.

Servicen är utmärkt och var och en av de stora rummen har en balkong. Hotellet har sina egna basket och tennisbanor om du tröttnar på att slappa vid de två poolerna.

Hotellen i Singapore kliver in i nästa era

The Fullerton Hotel, Singapore.

Denna neoklassiska byggnad är otroligt ståtlig! Den konstanta trafiken i lobbyn visar på att det är en populär mötesplats för det omgivande affärsdistriktet och ett regelbundet stopp för turister (hotellet har blivit ett nationellt monument).

Inget annat hotell i Singapore har ett arv som är så kopplat till landets moderna historia. Fullerton var en gång ett postkontor och huserade olika myndigheter innan det förvandlades till ett hotell 2001.

The Warehouse Hotel, Singapore.

Tvärs över Singapore-floden skär denna trio av tidigare lagerlokaler en slående profil. Insidan är lika imponerande. Med industriella detaljer inspirerade av Fritz Langs film Metropolis (tänk remskivor hängandes från takets exponerade stålstolar), en restaurang av den berömda lokala kocken Willin Low och en takpool i glas på taket, är The Warehouse Hotel ett av Singapores coolaste nya hotell.

Hett tips! Just nu har vi även fantastiska erbjudanden på hotell i New York. På bilden: The Peninsula Hotel, New York.

Låt oss boka din nästa resa! Vi bokar dina flygbiljetter med poäng eller pengar, i Economy Business eller First Class. Ladda ner Chatflights app för att skicka en förfrågan redan idag!

Våra senaste inlägg