Chatflights 10 bästa destinationer för en bröllopsresa

För sig som planerar en bröllopsresa så öppnar EuroBonuspoäng upp en värld av möjligheter att nå några av världens vackraste semesterparadis. I denna guide delar vi med oss av våra 10 bästa destinationer för en bröllopsresa som du kan boka med poäng!

Maldiverna

Med sin vackra turkosblåa vatten och vita sandstränder är Maldiverna det ultimata paradiset för en romantisk bröllopsresa. Upplev solnedgångar från en övervattensvilla och njut av den avslappnade atmosfären. Att flyga till Maldiverna med poäng är svårt men inte omöjligt. I ekonomiklass finns det goda möjligheter att hitta tillgänglighet med Austrian Airlines via Wien eller Turkish Airlines via Istanbul. Business class på dessa rutter är sällsynt, men ibland finns det även möjlighet att hitta platser på Turkish. Pris i poäng från 40.000 i ekonomiklass och 70.000 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Maldiverna

Bali

Bali är en idealisk destination för avkoppling, yoga och en kulturell upplevelse. Njut av de natursköna landskapen och stränderna, besök tempel och prova den utsökta maten. Till Bali flyger ni med EVA Air via Wien och Taipei i business class. Dessa platser är högt eftertraktade och måste bokas i samband med att de släpps 360 dagar före flygets avgång. Pris i poäng från 50.000 i ekonomiklass och 105.000 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Bali

Seychellerna

Seychellerna är en ögrupp i Indiska oceanen som består av 115 öar. Utforska de vita sandstränderna, besök naturreservatet Vallée de Mai och upplev den avkopplande atmosfären. Till Seychellerna flyger ni smidigt och enkelt med Ethiopian Airlines via Addis Ababa med goda anslutningar från Skandinavien och Europa. Här finns det god tillgänglighet under större delen av året, men som alltid gäller det att vara ute i god tid för att få tag på de bästa platserna. Pris i poäng från 30.000 i ekonomiklass och 52.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Seychellerna

Mauritius

Mauritius är en tropisk ö i Indiska oceanen som är känd för sina vackra stränder och turkosblåa vatten. Det är en perfekt destination för avkoppling och romantik. Mauritius har blivit en allt svårare destination att boka för poäng på senare tid. För dig som önskar att resa i business class så finns det möjlighet att hitta platser med Ethiopian Airlines och South African Airways via Addis Ababa och Johannesburg. Detta förutsätter att man är flexibel med resväg och restid. För dig som vill ha en kortare restid och kan tänka sig att resa i ekonomiklass så finns det möjlighet att hitta tillgänglighet med Austrian Airlines via Wien eller Turkish Airlines via Istanbul. Pris i poäng från 45.000 i ekonomiklass och 82.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Mauritius

Bora Bora

Med sin vackra turkosblåa lagun och övervattensvillor är Bora Bora en av de mest romantiska platserna i världen. Upplev paradiset på jorden med din partner. Den närmaste internationella flygplatsen till Bora Bora är Papeete och att ta sig hit för poäng är svårt men inte omöjligt. Hit reser ni via San Francisco med United Airlines. Mellan Europa och San Francisco finns det många alternativ att ta sig med Star Alliance i business class, däribland Lufthansa, SWISS, SAS och United. Sista sträckan till Papeete är dock endast bokningsbar i ekonomiklass (med undantag för väldigt nära inpå avgång). Pris i poäng från 70.000 i ekonomiklass och 137.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Bora Bora

Aruba

Aruba är en ö i Karibien som är känd för sin vackra natur, kritvita sandstränder och turkosblåa vatten. Det är en perfekt destination för en romantisk och avkopplande bröllopsresa. Hit flyger ni med Avianca via London och Bogota med god tillgänglighet under större delen av året. Pris i poäng från 45.000 i ekonomiklass och 82.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Aruba

Zanzibar

Zanzibar är en ö utanför Tanzania som är känd för sina vackra stränder och kulturella upplevelser. Utforska Stonetown, besök kryddodlingar och upplev den lokala kulturen. Här finns det god tillgänglighet under större delen av året, men som alltid gäller det att vara ute i god tid för att få tag på de bästa platserna. Pris i poäng från 30.000 i ekonomiklass och 52.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Zanzibar

Madagascar

Madagascar är en ö utanför Afrikas kust som är känd för sina exotiska djur och vackra stränder. Utforska nationalparkerna, snorkla i det klara vattnet och upplev den lokala kulturen. Till Madagascar kan ni flyga till huvudstaden Antananarivo eller till vulkanön Noisy Be som ligger strax norr om huvudön. Bägge kan nås med Ethiopian Airlines via Addis Ababa med god tillgänglighet under större delen av året. Pris i poäng från 45.000 i ekonomiklass och 82.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Madagascar

Koh Samui

Koh Samui är en populär destination i Thailand med vackra stränder, vattensport och utsökt mat. Utforska de lokala tempel och besök marknaderna för en autentisk upplevelse. Att ta sig hela vägen till Koh Samui med poäng är inte möjligt, utan det närmaste som går att komma är till Bangkok. Hit finns det möjlighet att flyga med Thai Airways direkt från Stockholm och Köpenhamn, eller via någon av de större flygplatserna i Europa. För dig som vill boka din resa med lång framförhållning är det EVA Air som gäller, då via London, Amsterdam eller Wien. Här finns det möjlighet att hitta två platser i business class upp till 360 dagar i förväg, medan Thai släpper sina platser tidigast 180 dagar i förväg. Pris i poäng från 45.000 i ekonomiklass och 82.500 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Koh Samui

Maui

Maui är en av de mest romantiska öarna i Hawaii. Med sin vackra natur, lugna stränder och fantastiska solnedgångar är Maui en idealisk plats för en bröllopsresa. Till Maui flyger ni smidigast via Kalifornien med Lufthansa, SWISS eller SAS i business och vidare med United Airlines i ekonomiklass. Pris i poäng från 55.000 i ekonomiklass och 95.000 i business class, tur och retur per person med Amex 2for1 voucher.

Maui

Låt Chatflights omvandla dina hårt förvärvade poäng till oförglömliga resor. Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg