Chatflights kundfavoriter – Våra topp 5 resmål under 2021

På Chatflights jobbar vi hårt för att omsätta våra kunders bonuspoäng till oförglömliga drömresor. I denna guide delar vi med oss av våra fem mest bokade resmål för poäng under 2021.

Thailand

Thailand är en storfavorit bland skandinaver och är ett av de resmål som efterfrågas mest av våra kunder. Thailand har historiskt varit en väldigt förlåtande destination när det kommer till bonusresor då det har varit relativt lätt att hitta tillgänglighet. Efter pandemin har tillgången stramats åt delvis av ökad efterfrågan, men även då många flygrutter har lagts ner.

Bangkok och Phuket är de populäraste städerna i landet och hit bokar vi våra kunder på Turkish Airlines, Austrian Airlines och Thai Airways. Att hitta fyra bonusplatser på samma flygning hör inte till ovanligheterna.

Thailand är en storfavorit bland skandinaverna, så det är kanske inte så konstigt att många vill resa dit för sina bonuspoäng.

New York

New York är den perfekta staden för en långweekend och är utan tvekan den mest besökta staden i USA. New York är ett resmål som fungerar året om, men de populäraste perioderna bland Chatflights kunder är under våren och hösten. Vintern och sommaren är däremot inte lika populära, främst med tanke på vädret.

New York är en destination som trafikeras av många flygbolag och ofta med flera avgångar per dag. Detta gör det till en relativt enkel destination för bonusresor, med möjlighet att hitta upp till nio bonusplatser i business class på samma avgång.

New York är det perfekta resmålet för en långweekend året om.

Dubai

Att resa under pandemin har varit svårt, i synnerhet då många länder har varit stängda för besökare eller infört kraftiga restriktioner för inresa. Dubai i Förenade Arabemiraten var en av de första destinationerna som öppnade upp för besökare i juli 2020 och för att resa in i landet krävdes endast ett PCR-test före avresan under större delen av pandemin.

Dubai bjuder på sol och värme året om, förstklassig shopping och liten tidsskillnad. Det perfekta resmålet för en avkopplande familjesemester.

Dubai är solsäkert och familjevänligt – En självklar favorit!

Seychellerna

Seychellerna är en sweet spot i EuroBonus uttagstabell, detta innebär att antalet poäng som krävs är lågt i förhållande till destinationens avstånd. Den låga poängkostnaden har gjort Seychellerna till en av våra mest bokade destinationer.

Detta öparadis i Indiska Oceanen nås snabbast och smidigast via Addis Ababa med Ethiopian Airlines. På dessa flyg släpps det endast två bonusplatser i business class per avgång, vilket medför att det nästan uteslutande är par som bokar resor till Seychellerna.

Seychellerna är det perfekta resmålet för bröllopsresan eller en vecka utan barnen. Hit reser du för relativt få poäng och det är lätt att hitta platser i business class om du bokar i god tid.

Maldiverna

Maldiverna är en av våra mest efterfrågade destinationer, men även den absolut svåraste att boka för poäng. Den främsta anledningen är förstås för den enormt höga efterfrågan, men även på grund av kapaciteten som är begränsad. Till rena semesterdestinationer används flygplan med mindre business-kabiner, vilket medför att de få platser som finns tillgängliga per flygning ofta fylls med betalande passagerare. Detta gör det mycket svårt att hitta bonusplatser i business class till Maldiverna.

Under hösten 2021 genomförde Turkish Airlines ett stort släpp av bonusplatser till Maldiverna när de uppgraderade rutten till en större flygplanstyp med en större business class-kabin. Detta medförde även ett stort släpp av bonusplatser under många datum på hösten och våren, något som våra kunder var mycket snabba att ta del av. Släppet gjorde Maldiverna till vår mest bokade destination år 2021.

Maldiverna är den ultimata drömresan. Att hitta platser hit i business class för EuroBonuspoäng är svårt, men under en kort period släppte Turkish Airlines platser på utvalda datum.

Låt Chatflights omvandla dina hårt förvärvade poäng till drömresor. Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg