De 5 bästa cocktailbarerna i New York

New York är en stad som aldrig sover, och dess cocktailscen är lika pulserande som stadens gator. För dem som söker den ultimata cocktailupplevelsen har New York ett oslagbart utbud av barer som erbjuder allt från klassiska drycker till innovativa skapelser. Här är de fem bästa cocktailbarerna du inte får missa under ditt nästa besök i Big Apple.

1. Death & Co

Belägen i East Village är Death & Co en legendarisk institution inom cocktailvärlden och har varit en pionjär för den moderna cocktailrörelsen sedan den öppnade 2007. Baren är känd för sin intima, dunkelt belysta atmosfär och dess expertbartenders som skapar några av de mest unika och komplexa cocktailarna i staden. Menyens höjdpunkter inkluderar deras signaturdrinkar samt en ständigt föränderlig lista av säsongsbetonade innovationer.

Death & Co

2. The NoMad Bar

Inuti det lyxiga NoMad Hotel finner du The NoMad Bar, en prisbelönt cocktailbar som erbjuder en elegant och sofistikerad upplevelse. Baren är känd för sin omfattande cocktailmeny, skapad av barmästare Leo Robitschek, och inkluderar både klassiska och nyskapande drinkar. Missa inte deras berömda "Milk & Honey," en perfekt balanserad cocktail som blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

3. PDT (Please Don't Tell)

Denna speakeasy-stil bar, belägen bakom en telefonkiosk i en korvkiosk i East Village, är ett måste för alla cocktailälskare. PDT (Please Don't Tell) är både exklusiv och nyskapande, och dess cocktailmeny innehåller allt från renässansklassiker till nya experimentella blandningar. För en riktigt unik upplevelse, försök PDT’s bacon-infuserade bourbon cocktail eller deras kreativa tolkningar av klassiska drinkar.

4. Employees Only

Employees Only ligger i hjärtat av West Village och är en annan höjdpunkt i New Yorks cocktailscen. Denna bar utstrålar en charmig 1920-tals atmosfär och lockar med sitt breda urval av cocktails, från klassiska martinis till husets specialiteter. Bartenderna är skickliga och passionerade, och de tar sig tid att rekommendera den perfekta drinken baserad på gästernas preferenser.

Employees Only.

5. Attaboy

På den historiska Lower East Side hittar du Attaboy, en bar som grundades av två alumner från den ikoniska baren Milk & Honey. Attaboy erbjuder ingen meny; istället skräddarsys varje drink efter gästens smak och preferenser. Detta koncept har gjort Attaboy till en favorit bland de som uppskattar en mer personlig cocktailupplevelse. Atmosfären är avslappnad men ändå sofistikerad, vilket gör den perfekt för en kväll med goda drinkar och intressanta samtal.

Sammanfattning

New Yorks cocktailbarer är så mycket mer än bara platser att dricka. De är kulturella mötesplatser där innovation och tradition möts i varje drink. Oavsett om du är ute efter en avancerad speakeasy eller en avslappnad bar med skräddarsydda drinkar, har New York något att erbjuda för alla cocktailentusiaster.

Våra senaste inlägg