En omöjlig jordenruntresa i business class med Star Alliance för 39.000 SEK

Våra experter har tagit fram den ultimata jordenruntresan som tar dig till fyra kontinenter i business class för så lite som 39.000 SEK. Resan tar dig från Paris till Sydney, Melbourne eller Auckland, med stopp i Nordamerika och Asien. Här finns det rum för kreativitet och ni kan passa på att besöka Kalifornien, Hawaii eller Texas på vägen ut. Eller varför inte stanna i Singapore, Tokyo eller Seoul på vägen hem?

Det finns även möjlighet att ta ett stopp i Franska Polynesien mot ett pristillägg på 10.000 SEK per person.

Bara fantasin sätter gränserna och våra experter finns till hands för att sy ihop din ultimata jordenruntresa. Perioden september till mars är den bästa tiden att besöka södra halvklotet och vårt specialpris finns tillgängligt på många datum under denna period.

Börja ditt jordenruntäventyr i Paris

Resan börjar i Paris, en stad som är känd för sina berömda sevärdheter, mysiga caféer och shopping i världsklass. Staden är även hem till några av världens bästa restauranger. Bo två nätter på prisbelönta Hotel du Louvre och njut av de vackra höstfärgerna innan ni fortsätter äventyret vidare ut i världen.

Paris, Frankrike.

Upplev magiska Big Sur i Norra Kalifornien

Resans nästa anhalt är San Francisco i Kalifornien. Hit anländer ni efter en behaglig långflygning i business class. Ägna era första nätter åt att utforska staden och bo på fantastiska Hotel Kabuki i Japantown. Därefter är det dags att hämta ut hyrbilen och fortsätta resan söderut mot Big Sur.

Big Sur i Norra Kalifornien

Denna kustregion bjuder på dramatiska vyer över Still Havet, orörd natur och spektakulära vandringsleder. Bo på ett av de många gästhusen längs Highway 1, campa i skogen eller slå på stort och bo på Alila Ventana Big Sur.

Alila Ventana Big Sur

Uppfyll drömmen om paradiset i Bora Bora

En resa till Söderhavet står på mångas bucket list och Bora Bora i Franska Polynesien är det arketypiska resmålet för den perfekta paradisresan. Vår jordenruntbiljett ger dig möjligheten att ta ett stopover i Franska Polynesien mot ett pristillägg på 10.000 SEK per person. Spendera en natt i San Francisco och fortsätt resan vidare med United Airlines direktflyg till Papeete. Härifrån ligger Bora Bora en kort 50 minuters flygresa bort (inrikesflyg ingår ej på denna biljett).

Bora Bora

Klarblått vatten, lummiga regnskogar och halmhyddor över vattnet är vad som kännetecknar detta semesterparadis. Bo på prisbelönta Conrad Bora Bora Nui för den fullständiga paradisupplevelsen.

Conrad Bora Bora Nui

I Nya Zeeland börjar äventyret på riktigt

Auckland i Nya Zeeland når du efter en fem timmars flygning från Papeete. Det är nu som äventyret börjar på riktigt. Från Auckland tar du dig vidare ut i landet med flyg eller hyrbil och du kan lätt ägna veckor åt att utforska detta fantastiska land.

Fiordland National Park, Nya Zeeland.

Ett kärt återbesök till "Down Under"

Australien öppnade sina gränser för utländska turister den 21 februari 2022 och står högt upp på mångas önskelistor. Sydney är den perfekta kombinationen av storstad och stranddestination med fler än 100 pittoreska stränder längs med stadens kustområde. Sydney är även hem till ikoniska sevärdheter som Operahuset och Harbour Bridge och fungerar bra som en utgångspunkt för resor vidare ut i landet

Sydney, Australien.

Michelinstjärnig Hawker Food i Singapore

Asiens minsta land Singapore är ett mecka för matälskare. Landet har gjort sig känt för sin matkultur där Hawker Food har satt en stark prägel på samhället. Ett besök i Singapore är inte fulländat utan att ha provat landets nationalrätter Chicken Rice, Laksa och Chilli Crab, och här kan du lätt ägna dina dagar åt att besöka stadens många Hawker Centers, några finns även omnämnda i Guide Michelin.

Singapore

Jorden runt från 39.000 SEK i business class med Star Alliance

Passa på att ta del av vårt specialpris på en jordenruntresa i business class med Star Alliance. Resan tar dig från Paris till Sydney, Melbourne eller Auckland med stopp i Nordamerika, Franska Polynesien och Asien. Chatta med våra experter för att skräddarsy din jordenruntresa och kom ihåg att vi även kan hjälpa till med bokning av hotell och hyrbilar.

Ladda ner Chatflights App och chatta med våra experter för att sy ihop din perfekta jordenruntresa.

Våra senaste inlägg