En omöjlig resa till Hawaii i business class från 26.500 SEK

Hawaii är ett av årets hetaste resmål och våra experter har tagit fram den ultimata resan som fångar det bästa som öarna har att erbjuda.

Flyg business class med Finnair, British Airways och American Airlines till Honolulu, Kauai, Kona eller storfavoriten Maui. Kombinera med ett stopover i New York, San Francisco, Los Angeles eller varför inte Texas? Bara fantasin sätter gränserna och våra experter hjälper er att sy ihop den perfekta resan.

Storstaden möter stranden i Honolulu

Honolulu är Hawaiis folkrikaste stad med närmare en miljon invånare. Staden kännetecknas av sina massiva hotellkomplex som ligger längs med stranden på världsberömda Waikiki Beach. Här kan du ägna dagarna åt att uppleva berömda attraktioner så som Pearl Harbour, Manoa Falls och Iolani Palace. Avsluta dagen med en Lu'au – en traditionell Hawaiiansk middagsshow. Honolulu är den perfekta språngbrädan för ditt äventyr på Hawaii!

Waikiki Beach, Honolulu

Upplev magin på "The Garden Island"

Kauai är Hawaiis fjärde största ö och ligger 170 kilometer nordväster om huvudön Oahu. Till Kauai kan ni antingen flyga direkt från fastlandet eller från Honolulu. Flygtiden mellan öarna ligger på dryga 25 minuter. Ön kännetecknas av sina många vattenfall, tropiska regnskogar och orörda stränder. Bo på prisbelönta Grand Hyatt Kauai och upplev magin på Hawaiis grönaste ö.

Kauai har fått smeknamnet "The Garden Island" tack vare sin grönska.

På Maui finns de bästa stränderna

Maui är en storfavorit bland Hawaiis 10 miljoner årliga besökare. På ön finns några av Hawaiis bästa resorter och våra favoriter är Andaz Wailea Maui eller Four Seasons at Wailea Maui som även är känt från HBO:s succéserie The White Lotus. När du börjar känna dig rastlös så finns det mycket att utforska på ön. Maui är känd för att ha de vackraste stränderna på Hawaii och du kan utan problem ägna en vecka åt att hitta ditt smultronställe.

På Maui finns Hawaiis bästa stränder.

Kombinera med ett stopover i LA, San Francisco eller New York

Vår resa till Hawaii ger dig möjligheten att lägga till ett stopover på fastlandet på både ut och hemresan. Detta ger er möjligheten att utforska stora delar av landet på en och samma biljett. Varför inte tillbringa en vecka i Los Angeles innan ni flyger vidare till Hawaii, eller runda av er fantastiska semester med en helg i New York på hemvägen? Möjligheterna är oändliga och våra experter hjälper er att skräddarsy den perfekta resan.

Los Angeles, Kalifornien.

Hawaii tur och retur från 26.500 SEK

Passa på att ta del av vårt specialpris till Hawaii med Finnair, British Airways och American Airlines från endast 26.500 SEK per person tur och retur i business class. Resan tar dig från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Oslo till Hawaii med möjlighet till stopover i USA på ut och hemresan. God tillgänglighet finns under sommaren, såväl som senare datum under hösten och vintern.

Finnair Business Class

Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter idag. Vi bokar din resa till Hawaii!

Våra senaste inlägg