Få 20% bonus på poängöverföringar från Amex Membership Rewards till Qatar Airways

Qatar Airways Privilege Club är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards och ett av de bättre programmen för dig som vill maximera värdet av dina poäng. Just nu erbjuder Qatar Airways 20% bonus på alla poängöverföringar som genomförs mellan den 3 oktober och 2 november 2021.

Res till Maldiverna, Phuket och Australien med Qatar Airways

Membership Rewards-poäng från svenska Amex-kort överförs till kursen 11:1. Överföringar tar vanligtvis upp till 5 arbetsdagar och bonusen syns på ditt Privilege Club-konto inom 30-60 dagar efter att kampanjen är avslutad. Genomförda överföringar kan inte ångras och överföringar som har genomförts före och efter kampanjperioden kommer inte att omfattas av bonusen. Fullständiga villkor hittar ni här.

Qatar Airways erbjuder god tillgänglighet på bonusresor i business class till populära resmål, med möjlighet att hitta fyra platser på samma flygning upp till 360 dagar i förväg. Nedan följer några prisexempel. 

  • Maldiverna tur och retur i business class 130.000 Q-Miles motsvarande 1,19M Amex-poäng. Ordinarie pris 1,43M Amex-poäng
  • Phuket tur och retur i business class 150.000 Q-Miles motsvarande 1,375M Amex-poäng. Ordinarie pris 1,65M Amex-poäng
  • Sydney tur och retur i business class 180.000 Q-Miles motsvarande 1,65M Amex-poäng. Ordinarie pris 1,98M Amex-poäng
Qatar Airways Q-Suites

Svenska Amex Membership Rewards erbjuder sällan bonus på poängöverföringar

Bonuskampanjer på poängöverföringar från svenska Amex Membership Rewards är sällsynta och vad som skiljer denna kampanj från andra är att det är flygbolaget som krediterar bonusen, därav den längre väntetiden för att få poängen. Spekulativa överföringar är något som vi vanligtvis inte rekommenderar, men i detta fall är det svårt att undkomma. För dig som med säkerhet vet att du kommer att boka en bonusresa med Qatar Airways i framtiden så är detta ett bra tillfälle att omsätta dina hårt förvärvade Amex-poäng till drömresor på ett av världens bästa flygbolag.

Vill du omvandla dina Amex-poäng till Q-Miles hos Qatar Airways? Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag. Vi bokar din bonusresa!

Våra senaste inlägg