Flyg till Maldiverna i first class med Qatar Airways i påsk

För dig som drömmer om att spendera påsken på Maldiverna så finns det just nu bonusplatser tillgängliga i business och first class med Qatar Airways. Res från Skandinavien till Doha i business class och anslut vidare till Maldiverna i first class. Dessa högt eftertraktade bonusplatser finns tillgängliga på utvalda datum i anslutning till påsken för upp till två personer på samma avgång. Pris per person ligger på endast 2,6 miljoner Amex Membership Rewards-poäng.

Överför dina poäng till Avios och flyg first class till rabattpis

Avios är den gemensamma poängvalutan för IAG Group och Finnair som inkluderar programmen British Airways Executive Club, Iberia Plus, Finnair Plus, Aer Lingus Aer Club och Qatar Airways Privilege Club.

Överföringar mellan programmen är möjliga mot kursen 1:1 vilket innebär att du kan flytta runt dina Avios och använda dem hos det program som erbjuder förmånligast villkor.

Qatar Airways Privilege Club erbjuder förmånliga poängpriser till många destinationer i Mellanöstern, Asien, Indiska Subkontinenten och Oceanien. En sweet-spot i uttagstabellen är Maldiverna som endast kostar 130 000 Avios i business class.

Qatar Airways trafikerar utvalda avgångar mellan Doha och Malé med inhyrda Boeing 777-300ER från Cathay Pacific. Dessa flygplan är utrustade med en first class-kabin och således erbjuds klassen ombord. Då Qatar Airways Privilege Club prissätter bonusresor i business/first baserat på den längsta sträckans klass per väg så innebär detta att resor från Europa där den långa anslutningen i business kan kombineras i first class på den korta anslutningen till Maldiverna utan extra kostnad. Du kan med andra ord flyga first class och ta del av den fantastiska markupplevelsen i Doha till samma pris som business class.

Växlingskursen från svenska Amex Membership Rewards till Avios är 20:1 vilket innebär att din resa kostar från 2,6 miljoner poäng per person. Detta är en av de mest prisvärda resorna som du kan boka med dina Amex-poäng.

First class på Qatar Airways Boeing 777-300ER.

Våra senaste inlägg