Flying Blue Promo Rewards för April 2024

Air France-KLM:s lojalitetsprogram Flying Blue har lanserat sin senaste lista över kampanjpriser för april 2024, där medlemmar kan boka rabatterade biljetter för korta och långa resor under de kommande månaderna.

Flying Blue Promo Rewards: Vad är det?

Flying Blue-programmet, känt för sitt fördelaktiga poängsystem för långresor i premiumklass, ger regelbundet ut Promo Rewards. Dessa erbjudanden, som uppdateras varje månad, ger upp till 25% rabatt på utvalda biljetter för resor med Air France och KLM. Med Flying Blues dynamiska prissättning gäller kampanjen specifikt för de lägsta, så kallade saver-nivåerna, vilket kan innebära betydande besparingar.

Nya Promo Rewards för april 2024

För april 2024 har Flying Blue publicerat nya Promo Rewards, giltiga för bokningar från den 1 april till den 30 april 2024. Kampanjen omfattar en lång bokningsperiod där resorna kan genomföras fram till och med den 30 september 2024.

Normalt sett kräver Flying Blues biljetter mellan Europa och de flesta destinationerna i Nordamerika följande antal poäng för enkelresor över Atlanten:

  • Ekonomiklass: 20 000 poäng
  • Premium ekonomiklass: 35 000 poäng
  • Businessklass: 50 000 poäng

Med april månads Promo Rewards erbjuds följande rabatter för resor mellan Europa och USA/Kanada, tillsammans med det nya priserna:

  • 25% rabatt på Air France ekonomiklass mellan Europa och Atlanta (ATL) – från 15 000 poäng
  • 25% rabatt på Air France ekonomiklass mellan Europa och Chicago (ORD) – från 15 000 poäng
  • 25% rabatt på Air France ekonomiklass mellan Europa och Ottawa (YOW) – från 15 000 poäng
  • 25% rabatt på KLM ekonomiklass mellan Europa och Boston (BOS) – från 15 000 poäng
  • 25% rabatt på KLM ekonomiklass mellan Europa och Washington (IAD) – från 15 000 poäng
  • 25% rabatt på Air France premium ekonomiklass mellan Europa och Quebec (YQB) – från 17 500 poäng
  • 25% rabatt på KLM businessklass mellan Europa och Montreal (YUL) – från 37 500 poäng
Flyg business class med KLM till Montreal för endast 75.000 Flying Blue miles tur och retur.

Att tjäna Flying Blue-poäng

Det är enkelt att samla Flying Blue-poäng genom både flygresor och partnerskap med kreditkort, vilket gör dessa kampanjpriser tillgängliga även för dem som inte reser ofta. Svenska American Express är en transferpartner till Flying Blue och överföringskursen ligger på 27:1.

Sammanfattning

Även om listan över Promo Rewards för april 2024 kanske inte erbjuder de mest spännande destinationerna, speciellt med tanke på att resperioden innefattar högsommaren och OS i Paris, finns det fortfarande värde att hämta. Dessa kampanjpriser ger Flying Blue-medlemmar möjlighet att uppleva komforten i Air France och KLM:s ekonomi, premium ekonomi och businessklass till ett lägre poängpris.

Våra senaste inlägg