Flying Blue Promo Rewards för Mars 2024

Flying Blue Promo Rewards för mars 2024 erbjuder spännande möjligheter för medlemmar att boka rabatterade bonusresor till utvalda destinationer världen över. Med upp till 50% rabatt kan resenärer utforska platser som Dubai, Mauritius, Zanzibar, Nairobi och Quito för ett minskat antal miles. Dessa erbjudanden gäller för bokningar gjorda senast den 31 mars 2024, för resor mellan den 1 mars och den 31 augusti 2024. Dessutom kan svenska Amex Membership Rewards-poäng överföras till Flying Blue Miles, vilket öppnar ytterligare dörrar för äventyrliga resenärer.

Vad är Promo Rewards?

Flying Blue, det gemensamma lojalitetsprogrammet för Air France och KLM, erbjuder regelbundet sina medlemmar Promo Rewards. Dessa rabatterade bonusresor ger medlemmarna chansen att boka flygresor till utvalda destinationer med betydande rabatter. Rabatterna varierar mellan 25-50% på standardpriset för bonusresor och gäller för ekonomiklass, premium economy och business class.

Flying Blue

Dubai för 30.000 miles tur och retur i ekonomiklass

För de som längtar efter att utforska det pulserande livet i Dubai erbjuder Flying Blue nu en fantastisk möjlighet. Med endast 30.000 miles kan du nu boka en tur och retur-resa i ekonomiklass till denna glittrande metropol.

Dubai.

Mauritius för 60.000 miles tur och retur i premium economy

Om du drömmer om vita sandstränder och kristallklart vatten, erbjuder Flying Blue nu resor till paradisön Mauritius för 60.000 miles tur och retur i premium economy. En perfekt chans att resa bekvämare till denna exotiska destination.

Mauritius.

Zanzibar för 37.500 miles tur och retur i ekonomiklass

Zanzibar, med sina kryddodlingar, historiska Stone Town och idylliska stränder, är nu inom räckhåll med Flying Blues Promo Rewards. För endast 37.500 miles kan du boka en tur och retur-resa i ekonomiklass till denna förtrollande ö.

Zanzibar.

Nairobi för 60.000 miles tur och retur i premium economy

För de äventyrslystna som vill uppleva Kenyas dynamiska huvudstad och dess närhet till några av världens mest berömda viltreservat, är Nairobi nu tillgängligt för 60.000 miles tur och retur i premium economy.

Kenya.

Quito för 37.500 miles tur och retur i ekonomiklass

Besök Sydamerikas historiska juvel, Quito, med Flying Blues Promo Rewards. För bara 37.500 miles kan du utforska denna stad som är rik på historia och kultur, belägen högt upp i Anderna.

Quito.

Dessa erbjudanden är tillgängliga för bokning fram till den 31 mars 2024, för resor mellan den 1 mars 2024 och den 31 augusti 2024. Se till att planera ditt nästa äventyr i tid för att utnyttja dessa fantastiska rabatter.

Flying Blue och svenska Amex Membership Rewards

För svenska resenärer som samlar poäng genom Amex Membership Rewards finns det goda nyheter. Flying Blue är en transferpartner till detta program, vilket innebär att du kan överföra dina poäng till Flying Blue Miles. Överföringskursen är 27:1, vilket ger en flexibel väg att maximera värdet av dina samlade poäng.

Flying Blue är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards.

Våra senaste inlägg