Hilton Honors lanserar ny kampanj med dubbla poäng

Hilton Honors, känd för sina frekventa globala kampanjer, har introducerat en ny kampanj som ger medlemmarna möjlighet att tjäna dubbla poäng på alla vistelser. Denna kampanj är en fortsättning på Hiltons tradition att erbjuda bonuspoäng, vilket gör att medlemmarna tilldelas generösa mängder poäng efter sina vistelser.

Detaljer om Hilton Honors kampanj för dubbla poäng

Hilton Honors senaste globala kampanj, kallad "Double Points Promotion", gör det möjligt för medlemmar att tjäna dubbla poäng på varje vistelse under kampanjperioden. Här är några viktiga detaljer att notera:

  • Kampanjen gäller för vistelser mellan den 2 maj och den 2 september 2024. Utcheckning måste ske senast den 2 september för att vistelsen ska vara berättigad.
  • Registrering krävs före din första berättigade vistelse, men det är okej om du bokade innan du registrerade dig.
  • Det finns inget tak för hur många bonuspoäng du kan tjäna, och du börjar tjäna belöningar från första vistelsen utan krav på minimilängd för vistelsen.
  • Bonuspoängen kan ta upp till sex till åtta veckor att bokföras, men de brukar oftast registreras snabbare än så.
  • Award vistelser är berättigade för denna kampanj, men endast incidentella kostnader skulle tjäna dubbla poäng (eftersom du annars inte tjänar poäng för award vistelser).

Hur generös är Hilton Honors kampanj?

För att sätta Hilton Honors nya globala kampanj i perspektiv, är det värt att notera att Hilton Honors poäng vanligtvis värderas till 0,5 cent per poäng. Under normala omständigheter tjänar:

  • Hilton Honors-medlemmar 10x Honors poäng per spenderad dollar på de flesta varumärken.
  • Hilton Honors Gold-medlemmar får en 80% poängbonus, och Hilton Honors Diamond-medlemmar får en 100% poängbonus.
Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal.

Sammanfattning

Hilton Honors har precis lanserat sin nya globala kampanj, giltig för vistelser mellan den 2 maj och den 2 september 2024. Kampanjen erbjuder dubbla poäng på vistelser, vilket är en möjlighet att tjäna en extra 10x poäng per spenderad dollar. Om du ännu inte har registrerat dig för detta erbjudande, se till att göra det.

Hilton Honors fortsätter att ha utmärkta poängintjäningsrater. De konsekventa kampanjerna är verkligen en försäljningspunkt för programmet, eftersom det inte finns någon annan hotellgrupp som är lika generös som Hilton i detta avseende.

Våra senaste inlägg