Maximera värdet av dina Eurobonus – Spara upp till 70.000 kr med en poängresa i Economy Class

I en tid där resekostnaderna stadigt stiger, blir det allt viktigare att använda våra resurser klokt – och det inkluderar våra värdefulla Eurobonuspoäng. Många resenärer har länge föredragit att använda sina poäng för Business Class, men nu när flygbiljettpriser över hela världen har ökat har det blivit tydligt att även Economy Class kan erbjuda exceptionellt värde.

Här listar vi fyra destinationer där värdet av dina Eurobonuspoäng i Economy sträcker sig längre än du kanske trott. Vi inkluderar även detaljer om vad du kan göra med pengarna du sparar på varje destination.

Spara runt 35.000 kr med familjen till Maldiverna

Varför Maldiverna?

Den ultimata drömmen om en tropisk get-away, Maldiverna lockar med sina klarblå vatten och oändliga stränder. Det är en perfekt destination för familjer som söker en avkopplande semester bort från vardagen.

Kostnad och besparing

En bonusresa i Economy till Maldiverna kostar ca 2.200 SEK i skatter plus 80.000 poäng per person. Jämfört med en betald biljett på 11.000 SEK per person sparar en familj på fyra hela 35.200 SEK.

Upplev mer för mindre

Med de sparade pengarna kan du boka en vistelse på det familjevänliga Kurumba Resort, där barnen kan delta i den unika "Majaa Kids Club" medan du kopplar av på spaet. Utforska undervattensvärlden genom en snorklingsutflykt till de närliggande revet, eller njut av en romantisk middag under stjärnorna på Thila Restaurant.

Spara över 30.000 kr till Hawaii

Varför Hawaii?

En kulturell smältdegel med fantastiska landskap, Hawaii är en drömdestination för familjer och äventyrare. Från frodiga regnskogar till imponerande vulkaner, här finns något för alla.

Kostnad och besparing

En resa i Economy kostar cirka 1.800 SEK i skatter plus 110.000 poäng per person. Givet att betalda biljetter till Hawaii idag kostar 10.600 SEK per person blir besparingen 31.200 SEK för en familj på fyra.

Upplev mer för mindre

Använd besparingarna för att bo på Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort, en familjevänlig resort med direkt tillgång till stranden och flera pooler. Upptäck Hawaii's unika kultur genom en utflykt till Polynesian Cultural Center, eller njut av en helikoptertur över de majestätiska vulkanerna. Avsluta kvällarna med en traditionell luau, till exempel på Paradise Cove Luau.

Res som par till Kapstaden och spara 13.000 kr

Varför Kapstaden?

Kapstaden är en fascinerande blandning av historia, kultur och naturskönhet. Det är den perfekta destinationen för par som söker en romantisk och äventyrlig upplevelse.

Kostnad och besparing

För ett par kostar bonusresan cirka 1.500 SEK i skatter plus 90.000 poäng per person. Jämfört med en betald biljett på 8.000 SEK per person innebär det en besparing på 13.000 SEK.

Upplev mer för mindre

Med pengarna du sparar kan du bo på det eleganta Victoria & Alfred Hotel, med utsikt över den livliga V&A Waterfront. Upptäck regionens vinområden med en guidad tur till Stellenbosch och Franschhoek. Missa inte chansen att besöka Taffelberget, och avnjut en exklusiv middag på The Test Kitchen, känd för sin innovativa matlagning.

Spara över 70.000 kr till Polynesiens Pärla - Tahiti

Varför Tahiti?

Tahiti är en exotisk destination känd för sina fantastiska landskap och vänliga lokalbefolkning. Det är en idealisk plats för de som söker en unik och lugnande semester.

Kostnad och besparing

En Economyresa till Tahiti kostar cirka 2.200 SEK i skatter plus 140.000 poäng per person. Med en betald biljett på cirka 22.000 SEK per person sparar en familj på fyra otroliga 71.200 SEK.

Upplev mer för mindre

De sparade pengarna kan användas för en vistelse på InterContinental Tahiti Resort, där du kan njuta av utsikten över Moorea. Upplev öns inre genom en spännande jeep-safari, eller ta en båttur för att simma med stingrockor och hajar. För en oförglömlig middagsupplevelse, besök Le Lotus Restaurant, som erbjuder fransk-polynesisk mat med en fantastisk utsikt.

Använd dina poäng smart

Att resa behöver inte vara dyrt, om du använder dina poäng på ett smart sätt kan du komma undan billigt när du upptäcker världen. Dessa fyra destinationer erbjuder inte bara stora besparingar utan även rika kulturella upplevelser, vacker natur och minnesvärda äventyr. Priserna för de betalda biljetter som vi har listat gäller ganska långt fram i tiden, närmare inpå avgång kan priserna för betalda biljetter öka, medan bonusbiljetter behåller sitt värde, vilket gör poängbokningar ännu mer attraktiva.

Vill du veta mer om dessa destinationer och få hjälp att boka din poängresa? Ladda ner Chatflights och chatta med våra experter nu så hjälper vi dig från planering till bokning,. Planera din nästa resa smart och få ut det mesta av dina Eurobonuspoäng!

Våra senaste inlägg