Pontus Frithiof först ut i vår nya poddsatsning!

Pontus Frithiof, en kulinarisk entreprenör

Han började sin resa tidigt hos den välkända kocken Erik Lallerstedt på restaurangen Eriks i gamla stan. Då som en ung lärling, bara 16 år gammal. Ungefär 10 år senare återvände han till Eriks, men då som kökschef.

Vår podcast nylanseras under namnet MEDVIND - en podd där vi pratar med folk i rörelse. Och Pontus Frithiof är först ut i denna intervjupodd! Vi åkte till Arlanda och intervjuade honom på restaurangen Pontus In The Air.

Pontus Frithiof och Chatflights grundare Alexis Barnekow.

MEDVIND - Vi pratar med folk i rörelse

Pontus öppnade sin första restaurang 1999, endast 27 år gammal. Sedan dess har han öppnat ett flertal restauranger och byggt upp olika verksamheter. Han har utvecklat varumärket Pontus Brands och har dessutom skrivit ett antal kokböcker – bland annat boken Husmanskost som vi varmt kan rekommendera dig att ha hemma och inspireras av! 

Pontus Frithiof på Arlanda och sitt Pontus in the Air.

Reser för golfen och matens skull

Pontus entreprenörsresa har tagit honom till många av världens alla vackra länder och resandet är något han uppskattar, gärna i en bekväm bil för att spela golf. Hans otroliga resa har kantas av många fantastiska utmärkelser. Han har vunnit allt från designpriser till att ha blivit omnämnd av white guide ett flertal gånger. Alla dessa utmärkelser är kvitton på ett gediget arbete som ständigt har utveckling och teamkänsla i fokus.

Ett samarbete du inte vill missa

Just nu har vi ett fantastiskt samarbete med Pontus In The Air där kodordet "Chatflights" gör att sommeliern uppgraderar ditt vin till ett bättre. Med andra ord, säg bara "Chatflights" och du får ett finare vin till priset av husets vin.

Säg "Chatflights" när du beställer vin på Pontus In The Air och din sommelier uppgraderar ditt vin.

Premiär för MEDVIND

Vecka 18 släpps poddavsnittet med Pontus Frithiof under nya namnet MEDVIND, där vår grundare Alexis Barnekow intervjuar folk i rörelse. Prenumerera på MEDVIND och lyssna på oss här:

Vi pratar med folk i rörelse.

Våra senaste inlägg