Statusmatchningsmöjlighet hos Royal Jordanian Oneworld

Royal Jordanian, ett flygbolag inom Oneworld-alliansen, erbjuder en attraktiv möjlighet till statusmatchning som kan vara ett utmärkt sätt att få tillgång till Oneworld Sapphires förmåner. Det är dock viktigt att notera att detta erbjudande har geografiska begränsningar och inte är tillgängligt för personer bosatta i USA.

Grundläggande om Royal Jordanians statusmatchningskampanj

Royal Jordanians lojalitetsprogram Royal Club erbjuder en statusmatchningskampanj i samarbete med webbplatsen statusmatch.com. Detta kan vara värdefullt även för de som inte regelbundet flyger med flygbolaget. Några grundläggande punkter att känna till:

  • Royal Jordanian matchar till Silver Jay-status (Oneworld Ruby) för en kostnad av 49 dollar, eller till Gold Sparrow-status (Oneworld Sapphire) för 149 dollar.
  • Ansökan om statusmatchning tar endast en minut att genomföra, men det kan ta upp till fem arbetsdagar innan ansökan godkänns.
  • Kampanjen har inget officiellt slutdatum, men kan avslutas när som helst.
  • Matchad status är giltig i 12 månader från det att matchningen godkänns.
  • Kampanjen är endast giltig för personer bosatta i vissa länder, och giltiga ID-handlingar krävs.

Vilka flygbolagsstatus matchar Royal Jordanian?

Royal Jordanian matchar status från en rad flygbolagsprogram, inklusive många icke-Oneworld-flygbolag, främst från Europa och Mellanöstern. Dessa inkluderar bland annat Air Europa SUMA, SAS EuroBonus, Air France Flying Blue, EgyptAir Plus och många fler. Erbjudandet gäller tyvärr endast för medlemmar i dessa program och inte för andra program.

Varför är denna statusmatchningsmöjlighet användbar?

Denna kampanj kan vara särskilt användbar för de som planerar att resa mycket med Royal Jordanian. Dessutom ger Oneworld Sapphire-status fördelar som förtur vid ombordstigning, incheckning och extra bagageutrymme på alla Oneworld-flygbolag.

Med Oneworld Sapphire-status från ett icke-amerikanskt lojalitetsprogram kan man även få tillgång till American Admirals Clubs eller American Flagship Lounges när man reser med ett Oneworld-flygbolag, även på inrikesflyg i USA.

Statusmatchkampanjen gör det möjligt att ta del av förmånerna när du reser med hela Oneworld, utan krav på att resa med just Royal Jordanian.

Sammanfattning

Royal Jordanian Royal Club erbjuder en statusmatchningskampanj som kan ge dig Oneworld Sapphire-förmåner. Med en ansökningsavgift på upp till 149 dollar erbjuder kampanjen potentiellt stort värde för rätt personer. Om du är berättigad och ofta flyger med Oneworld-flygbolag rekommenderas det att ta del av detta erbjudande, med förbehållet att det finns bostadskrav som utesluter personer bosatta i USA.

Våra senaste inlägg