Tre drömresmål som du kan nå med Amex Membership Rewards-poäng

För många är resor inte bara ett sätt att bryta vardagen, utan även en möjlighet att förverkliga drömmar. Med American Express Membership Rewards-programmet öppnas dörrar till några av världens mest eftertraktade destinationer. Här är tre drömresmål som du kan uppnå genom att smart använda dina Amex-poäng.

Maldiverna i business class med Qatar Airways

För många står Maldiverna högt upp på listan över drömresmål. Ögruppen i Indiska oceanen är synonym med kristallklart vatten, vita sandstränder och exklusiv avskildhet. Att flyga till detta paradis i business class med Qatar Airways höjer resan till nya höjder. Med Amex Membership Rewards-poäng blir drömmen möjlig; för 2,6 miljoner poäng per person kan du överföra poängen till Avios med en omräkningskurs på 20:1 och boka en lyxig flygning. Den bekväma resan med Qatar Airways Qsuite säkerställer att du anländer utvilad och redo att uppleva Maldivernas skönhet från första stund.

Vill du uppleva en drömmig flytande frukost på Maldiverna? Dina Amex-poäng kan göra det till en verklighet!

Mauritius i business class med Air France

Mauritius, beläget i den södra delen av Indiska oceanen, erbjuder en unik kombination av kulturer, landskap och kulinariska upplevelser. Ön är känt för sina pittoreska stränder, frodiga berg och vänliga lokalbefolkning. Att resa till Mauritius i business class med Air France är en dröm som blir verklighet med Amex Membership Rewards-poäng. För 3,8 miljoner poäng per person kan du överföra poängen till Flying Blue med en kurs på 27:1. Business class-upplevelsen med Air France ger dig en smidig start på din exotiska semester.

Vill du och din partner skåla till en förtrollande solnedgång på Mauritius? För endast 3,8 miljoner poäng per person kan drömmen bli en verklighet.

Seychellerna i business class med Qatar Airways

Seychellerna, en ögrupp bestående av 115 öar, är en annan drömdestination för många. Med sin orörda natur, unika flora och fauna samt spektakulära granitklippor, är Seychellerna den ultimata platsen för avkoppling och äventyr. Återigen är Qatar Airways business class ett perfekt val för att nå denna destination. För 2,6 miljoner Amex Membership Rewards-poäng per person, som överförs till Avios enligt omräkningskursen 20:1, kan du njuta av en komfortabel resa och exceptionell service på väg till denna paradisö.

Paddla i en genomskinlig kayak och upplev de ikoniska flyttblocken på nära hand. Din resa är bara 2,6 miljoner poäng bort!

Att samla och använda Amex Membership Rewards-poäng öppnar dörren till lyxiga resor till några av världens mest önskvärda destinationer. Oavsett om du drömmer om att slappna av på Maldivernas vita sandstränder, utforska den kulturella smältdegeln Mauritius eller upptäcka Seychellernas naturliga skönhet, kan dina poäng göra drömmen till verklighet. Planera noggrant, och låt dina poäng ta dig till platser du tidigare bara kunnat drömma om.

Våra senaste inlägg