Tre långresor i business class du kan boka för under 2 miljoner Amex-poäng

American Express Membership Rewards-programmet är en guldgruva för poängsamlare som drömmer om att uppleva lyxen i business class på långdistansresor. Här presenterar vi tre spännande resmål där du kan resa i stil utan att spränga poängbudgeten – varje resa kostar under 2 miljoner Amex-poäng per person.

Dubai med Qatar Airways – 1,8 miljoner poäng

Upplev den enastående servicen och komforten hos Qatar Airways på en resa till Dubai via Doha. För endast 1,8 miljoner Amex Membership Rewards-poäng kan du njuta av en sömlös business class-upplevelse med QSuite, som erbjuder fullständig integritet, lyxiga måltider och toppmodern underhållning. Qatar Airways hubb i Doha fungerar som en smidig transitpunkt på vägen till Dubais futuristiska stadssilhuett och oändliga shoppingmöjligheter.

Qatar Airways Q-Suite.

Madrid till New York med Iberia – 1,36 miljoner poäng

För den som längtar efter ett äventyr i The Big Apple erbjuder Iberia en direkt business class-flygning från Madrid till New York för bara 1,36 miljoner Amex-poäng. Njut av spansk gästfrihet ombord med bekväma sängar, utsökt mat och ett brett utbud av underhållningsalternativ. Denna transatlantiska resa kombinerar komfort med utmärkt värde, vilket gör det möjligt för resenärer att anlända till New York City utvilade och redo att utforska.

Iberias nya business class på Airbus A350.

Skandinavien till Doha med Finnair – 1,5 miljoner poäng

För en exotisk upplevelse, varför inte överväga en resa från Skandinavien till Doha med Finnair? För 1,5 miljoner poäng kan du uppleva Finnairs nordiska charm och kvalitetsservice i business class. Doha, Qatars huvudstad, erbjuder en fascinerande mix av traditionell kultur och modern lyx. Finnairs business class garanterar en avkopplande resa med hög komfort och utmärkt mat, vilket gör att du kan landa i Doha full av energi.

Upplev Finnairs nya business class mellan Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Doha.

American Express Membership Rewards-programmet gör det möjligt för resenärer att förverkliga sina drömresor utan att kompromissa med komforten. Dessa tre destinationer – Dubai, New York och Doha – är bara början på de äventyr som väntar med dina Amex-poäng. Vare sig du är ute efter urban upptäckt, shoppingparadis eller kulturell rikedom, erbjuder dessa business class-resor en lyxig och minnesvärd upplevelse till ett överkomligt "pris" i poäng.

Våra senaste inlägg