Upplev lyxen i första klass med Amex Membership Rewards-poäng

Om du är en flitig samlare av Amex Membership Rewards-poäng och drömmer om att flyga första klass, här är en guide till tre av de bästa alternativen där du kan använda dina poäng för en oöverträffad flygupplevelse.

1. British Airways First Class – Ett klassiskt val för transatlantiska resor

British Airways erbjuder en av de mest exklusiva första klass-upplevelserna, särskilt på deras rutter över Atlanten. För att boka en första klass-biljett från New York till London kan du överföra dina Membership Rewards-poäng till British Airways Avios. Överföringskursen är 20:1, vilket innebär att den billigaste resan från New York kostar 3,5 miljoner Amex-poäng. I första klass kan du förvänta dig överlägsen komfort, gourmetmåltider och exceptionell service. Det är en utmärkt användning av poäng för den som söker en traditionell och lyxig flygupplevelse.

British Airways First Class.

2. Qatar Airways First Class – Exotisk lyx till Asien

För de som längtar efter en mer exotisk destination, är Qatar Airways första klass det perfekta valet. Precis som med British Airways, kan du överföra dina Membership Rewards-poäng till Avios för att boka en resa. För en resa till Bangkok, överför poängen med en kurs på 20:1, vilket resulterar i en kostnad på 4,5 miljoner poäng för den billigaste biljetten. Qatar Airways är kända för sin Qsuite, som erbjuder en av de mest privatlivsbevarande och lyxiga upplevelserna i luften, komplett med gourmetmat, lyxiga sängkläder och tillgång till en av de bästa loungerna på Hamad International Airport.

Qatar Airways First Class.

3. Lufthansa First Class – Opulent resa till Nordamerika

Om ditt mål är att uppleva första klass över Atlanten men med en europeisk touch, är Lufthansa ett fantastiskt alternativ. För att använda dina Membership Rewards-poäng för en första klass-biljett, behöver du överföra dem till SAS EuroBonus-poäng vid en kurs på 29:1. Den billigaste resan till Nordamerika kostar då 5,1 miljoner Amex-poäng. Lufthansa är berömd för sin förstklassiga service, inklusive Michelin-nivå måltider, privat sfär i flygkabinen, och användning av deras exklusiva första klass-terminal i Frankfurt, som erbjuder en oöverträffad markservice.

Lufthansa First Class.

Sammanfattning

Att använda Amex Membership Rewards-poäng för att flyga första klass är en fantastisk möjlighet att uppleva världens bästa flygbolag och deras exceptionella service. Vare sig det gäller en resa till det pulserande London, exotiska Bangkok eller tvärs över Atlanten till Nordamerika, finns det alternativ som passar alla önskemål. Notera att poängkostnaderna är höga, men den upplevelse och komfort som erbjuds i första klass är ofta värt investeringen. Så, varför inte göra din nästa stora resa en minnesvärd upplevelse med dessa toppklassiga flygbolag?

Våra senaste inlägg