Upptäck Europa för under 1 miljon Amex-poäng

Att resa på poäng har blivit ett alltmer populärt sätt att uppleva nya platser utan att tömma plånboken. Med Amex Membership Rewards-programmet kan du nu utforska några av Europas mest spännande destinationer för under 1 miljon poäng.  Här är fem resmål som erbjuder unika upplevelser utan att bryta poängbanken.

Vill du ha hjälp att boka dessa destinationer? Tricket är att veta vilket flygbolag som poängen ska föras över till, och sen boka en poängresa hos det flygbolaget. Ta hjälp av våra agenter att föra över dina Amexpoäng till rätt flygbolag och boka din resa. Fortsätt läsa för att förstå mer om vad du kan boka 👇.

1. Svalbard – Det arktiska äventyret för 580.000 poäng

För den äventyrslystne är Svalbard ett måste. Med SAS kan du nå denna avlägsna pärla för 580.000 Amex-poäng, plus skatter på cirka 600-800 SEK. Upplev midnattssolen eller det magiska norrskenet, och kom nära den unika arktiska vildmarken.

Svalbard.

2. London – Kultur och historia för 470.000 poäng

London kallar för de historie- och kulturintresserade. För endast 470.000 Amex-poäng tar British Airways dig till denna världsmetropol. Utforska stadens rika historia, från Buckingham Palace till modern konst i Tate Modern. Skatterna är förvånansvärt låga, endast cirka 15 SEK.

London, British Airways.

3. Paris – Romantikens huvudstad för 405.000 poäng

Drömmer du om romantiska promenader längs Seine eller ett besök i Louvren? Paris är då ditt ideala resmål. Air France flyger dig dit för 405.000 Amex-poäng, med skatter på cirka 600 SEK. Upplev stadens oöverträffade charm och gastronomi.

Paris.

4. Madrid – Spansk passion för 400.000 poäng

För en smak av Spanien, varför inte Madrid? Staden erbjuder en blandning av traditionell och modern kultur. Med Iberia kan du resa dit för 400.000 Amex-poäng, plus skatter på cirka 600 SEK. Missa inte att utforska stadens livliga torg, museer och tapasbarer.

Madrid.

5. Gran Canaria – Evig vår för 870.000 poäng

Längtar du efter sol och värme året runt? Gran Canaria kallas ofta för "evig vår" på grund av sitt behagliga klimat. SAS tar dig dit för 870.000 Amex-poäng, med tillkommande skatter på cirka 600 SEK. Ön erbjuder fantastiska stränder, dramatiska landskap och charmiga byar.

Gran Canaria.

Att resa på poäng är inte bara kostnadseffektivt, det öppnar också dörrar till nya äventyr och upplevelser. Dessa fem europeiska resmål visar på mångfalden och skönheten som kontinenten har att erbjuda, allt inom räckhåll för den poängmedvetne resenären.

Vill du ta dig längre ut i världen för dina Amex Membership Rewards? Läs mer om vad vi kan erbjuda i denna lista av 10 oslagbara destinationer som du ska boka för dina Amex Membership Rewards-poäng.

Våra senaste inlägg