Upptäck Mallorcas 5 bästa hotell

Mallorca, pärlan i Balearerna, är känt för sina kristallklara vatten, gyllene stränder och imponerande bergslandskap. Men ön har mer än så – den stoltserar även med några av de mest exklusiva hotellen i Medelhavet. Här är en guide till de fem bästa hotellen på Mallorca som garanterat gör din vistelse oförglömlig.

1. Belmond La Residencia, Deià

Inbäddat i de lummiga kullarna i den pittoreska byn Deià ligger Belmond La Residencia. Detta hotell är en fristad för konstälskare och en oas av lugn. Hotellkomplexet består av två historiska herrgårdar och erbjuder en unik blandning av traditionell charm och modern lyx. Med sin egen olivlund, två pooler och en prisbelönt spaanläggning är detta hotell en verklig tillflyktsort för de som söker vila och avkoppling.

Belmond Mallorca.

2. Cap Rocat, Cala Blava

Tidigare ett militärt fort, idag ett exklusivt hotell, erbjuder Cap Rocat en unik upplevelse. Beläget på en avskild halvö erbjuder hotellet enastående utsikt över Medelhavet och garanterar fullständig integritet. De ombyggda rummen och sviterna har kvar sin ursprungliga charm och karaktär, medan de erbjuder all tänkbar lyx. En middag vid deras kustnära restaurang med utsikt över havet är ett måste.

Cap Rocat Cala Blava.

3. Can Bordoy Grand House & Garden, Palma

I hjärtat av Palmas gamla stad hittar du Can Bordoy Grand House & Garden, en gömd pärla som kombinerar gotisk arkitektur med modern design. Hotellet har Mallorcas största privata trädgård, en lummig oas som bjuder in till avkoppling. Varje svit är unikt designad och ger en känsla av exklusivitet och personlighet. Detta hotell erbjuder en perfekt mix av stadens pulserande liv och en fridfull reträtt.

Can Bordoy Mallorca.

4. St. Regis Mardavall Mallorca Resort, Costa d'en Blanes

Med en spektakulär utsikt över havet och omgivet av frodiga trädgårdar, är St. Regis Mardavall en verklig lyxupplevelse. Hotellet erbjuder en av de bästa spa-anläggningarna på ön, komplett med thalassoterapi-pooler och personliga behandlingsprogram. De rymliga rummen och sviterna är elegant inredda och har egen terrass eller balkong med utsikt över det azurblå havet eller de lummiga trädgårdarna.

St. Regis.

5. Son Brull Hotel & Spa, Pollença

Son Brull, som ligger i en ombyggd 1700-talsherrgård vid foten av Tramuntana-bergen, kombinerar rustik charm med minimalistisk design. Detta familjeägda boutiquehotell är inriktat på hållbarhet och erbjuder lokalt producerade ekologiska råvaror i sin restaurang. Med sin idylliska omgivning, lyxiga spa och personliga service är Son Brull det ultimata valet för dem som söker en autentisk Mallorca-upplevelse.

Son Brull Hotel & Spa.

Sammanfattning

Oavsett om du söker en avkopplande reträtt, en kulturell upplevelse eller bara vill njuta av Medelhavets skönhet, erbjuder Mallorca hotell som möter alla önskemål. Dessa fem hotell representerar det bästa av vad ön har att erbjuda, med en oslagbar kombination av lyx, historia och spektakulära landskap. Gör din nästa resa till Mallorca oförglömlig genom att bo på något av dessa exceptionella hotell.

Våra senaste inlägg