Upptäck Paradiset: De 5 Bästa Lyxhotellen i Franska Polynesien

Franska Polynesien är en exotisk ögrupp i södra Stilla havet som är känt för sina otroligt vackra stränder, turkosblåa laguner och en överflödande mängd naturlig skönhet. För resenärer som söker en oförglömlig upplevelse och en lyxig reträtt är Franska Polynesien hem för några av världens mest exklusiva lyxhotell. I denna blogg kommer vi att gå igenom de fem bästa lyxhotellen i detta tropiska paradis.

1. The Brando - Tetiaroa Atollen

Beläget på den privata Tetiaroa-atollen, är The Brando en ikonisk plats som erbjuder oslagbar lyx och skönhet. Detta hotell, tidigare en privat reträtt för skådespelaren Marlon Brando, erbjuder 35 lyxiga villor med privat pool, utsikt över stranden och exklusiva faciliteter. Gästerna kan njuta av gourmetmat från lokala råvaror, spa-behandlingar inspirerade av Polynesien och ett överflöd av utomhusaktiviteter som snorkling, paddling och utflykter till närbelägna öar. The Brando är helt enkelt en perfekt oas för avkoppling och upptäckt.

Marlon Brandos privata ö på Tetiaroa-atollen är idag en av världens mest eftertraktade lyxresorter.

2. St. Regis Bora Bora Resort

St. Regis Bora Bora Resort är synonymt med ultimat lyx och elegans. Detta hotell är känt för sina överdådiga övervattensbungalower som erbjuder oändliga vyer över Bora Boras turkosblå lagun. Varje bungalow är smakfullt inredd med moderna bekvämligheter och en privat pool. Resorten har också flera gourmetrestauranger däribland Lagoon Restaurant by Jean Georges, ett spa i världsklass och ett brett utbud av vattensporter. Gästerna kan njuta av solnedgångskryssningar, dykning bland korallrev och besök på den ikoniska Mount Otemanu. St. Regis Bora Bora Resort levererar en oförglömlig upplevelse för dig som söker en verklig paradissemester.

Övervattensbungalow med pool på St. Regis Bora Bora.

3. Four Seasons Resort Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora är en pärla i Franska Polynesien. Med sin fantastiska arkitektur och vackra landskap erbjuder detta hotell en oöverträffad atmosfär av elegans och avkoppling. Gästerna kan välja mellan övervattensbungalower eller strandvillor, var och en utrustad med lyxiga faciliteter och fantastisk havsutsikt. Four Seasons Resort erbjuder en rad aktiviteter, inklusive snorkling, jetskiåkning och båtturer till närliggande öar. Hotellet har också flera restauranger som serverar enastående mat och en prisbelönt spa-anläggning för total avkoppling.

Four Seasons Bora Bora.

4. InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa

Bora Bora är synonymt med exklusivitet och skönhet, och InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa levererar verkligen på alla fronter. Beläget på en privat motu (en liten ö) erbjuder detta hotell enastående övervattensbungalows med glasgolv, vilket ger dig möjlighet att se det färgglada marina livet under dig. Hotellet har också en prisbelönt thalassoterapianläggning som erbjuder avkopplande behandlingar och en mängd vattensporteraktiviteter.

Thalassospaanläggningen på InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa.

5. Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora Nui, beläget på en privat ö, är synonymt med lyx och elegans. Hotellet erbjuder enastående övernattningsmöjligheter i form av exklusiva bungalower som svävar över det turkosblå vattnet. Varje bungalow är elegant inredd och har moderna bekvämligheter som privata pooler, stora terrasser och panoramautsikt över det omgivande landskapet. Gästerna kan njuta av avkoppling i hotellets spa, ta del av vattensporter eller bara koppla av på den vita sandstranden.

Conrad Bora Bora Nui.

Så flyger du till Franska Polynesien med EuroBonuspoäng

Franska Polynesien är ett svårt resmål att nå med EuroBonuspoäng, men det är inte helt omöjligt för dig som är flexibel med resväg, restid och datum. United Airlines trafikerar en direktlinje mellan San Francisco och Papeete där det finns möjlighet att hitta bonusplatser i ekonomiklass under större delen av året för upp till 9 personer per avgång. Business class är desto svårare att hitta, men cirka 30 dagar före flygets avgång så förekommer det släpp i business class. Under lågsäsongen är sannolikheten större att hitta bonusplatser i business när 30-dagarsfönstret öppnar sig.

Till San Francisco finns det goda möjligheter att ansluta från Europa med bland annat SAS, Lufthansa, SWISS och såklart United Airlines. Pris i poäng för en tur och returresa i business class ligger på 275 000 poäng ordinarie pris. För den som vill spara poäng så kan du dela upp resan på två separata bokningar mellan Europa och San Francisco, samt San Francisco och Papeete för att få ner poängpriset med upp till 90.000 poäng.

På United Airlines dagliga avgång mellan San Francisco och Papeete finns det chans att hitta bonusplatser i business class med EuroBonuspoäng.

Låt Chatflights omvandla dina hårt förvärvade poäng till drömresor. Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg