Få prioritet, rabatt och alerts på lediga bonusplatser

Teckna Chatflights Plus för 340 kr per månad - Få prioritet i kön, dagliga email om lediga bonusplatser, 15% rabatt och hjälp med alla bonusprogram.

340 kr/mån, ingen bindningstid

Teckna i appen
Så funkar det

Så funkar Chatflights Plus

Prioritet i kön, 15% rabatt och hjälp med alla bonusprogram.

ALERTS

Dagliga uppdateringar om Eurobonusplatser

Få email varje dag om vilka Eurobonusplatser som kan bokas just nu. Vi meddelar dig när platser dyker upp och hjälper dig att boka dem.

rabatt & prioritet

15% rabatt och prioritet i kön

Som medlem hamnar du alltid först i kön och får 15% rabatt på bokning av bonusresor. Utan prioritet tar det 2-3 dagar till första kontakt.

Övriga bonusprogram

Få hjälp att boka alla bonusprogram

Få hjälp av våra experter att boka resor i övriga bonusprogram, som Avios eller FlyingBlue.

Teckna för 340 kr/mån

Ingen bindningstid

Teckna i appen

Hallbergs, 2022-01-05

Kundservice i världsklass - hela vägen!

Otroligt smidiga och proffsiga. Tydlig info hela vägen MEN den störst eloge för att ni finns nära när det strular under resan. När SAS snäser åt en i telefon och vill ersätta en inställd flight med en economy resa utan att ersätta mellanskillnad kliver chatflights in och har efter 15 minuter bokat om en till ”the room” på ANA. Där har vi en skillnad jag mer än gärna betalar för! 🥳

Rauk jHooo, 2021-12-15

Makalöst bra

Otrolig service. Har alltid letat bästa priset men överväger att boka allt via Chatflights resten av livet pga den snabba och klipska support man får.

Monica Duimovich, augusti 2019

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Helt fantastiskt. Det var verkligen längesedan jag blev så positivt överraskad. Allt har fungerat helt perfekt!🤩

m.lindstrom, november 2017

Sjukt smidigt!

Prisvärt och bekymmersfritt

Niclas Lagerstam, december 2019

Bra lösningar och snabb återkoppling

Grymt snabb service. Bra lösningar och snabb återkoppling i samtliga frågor. Rekommenderas till alla som är lite bekväma. Tack för att ni gjorde jobbet ❤️

Janne Elvelid, september 2019

Det enda misstaget jag gjorde var att jag inte vände mig till er från början

Chatflights lyckades med att hitta en resa enligt mina önskemål efter att flera andra misslyckats. Det enda misstaget jag gjorde var att jag inte vände mig till er från början.

TheSvante, november 2017

Sjukt smidigt och sparar massor av timmar

Jag har ramlat ner i söka det absolut bästa flyget någonsin gropen ett antal gånger. Sökningar tar så mycket tid och energi att man orkar tillslut inte slutföra sökningen och när man går tillbaka för att boka har priset hunnit ändrats markant. Chatflights verkar lösa detta åt mig. Tack chatflights!

Teckna idag för 340 kr/mån

Ingen bindningstid

Teckna i appen