Få ut det mesta av dina bonuspoäng

Har du flygpoäng som du inte vet vad du ska göra av? Få hjälp av experter att omvandla dem till oslagbara resor.

4,9 betyg iOS och Android

Ladda ner
Så funkar det

Så funkar det

Bara chatt, inget annat.

Iphone with app store Chatflights screen

Ladda ner Chatflights

Enkelt, här hittar du oss. Lägg till resenärsuppgifter, bonusprogram och önskemål, så är du igång.

Skriv vad du behöver

Tala om vad du vill ha hjälp med. Här chattar du med experter av kött och blod, inga chattbotar.

Vi fixar

Använd din värdefulla tid till att göra annat. Vi tar tag i din förfrågan och återkommer när vi har ett förslag på en resa.

Packa solglasögonen

Ett klick, klart! Vi lagrar ditt betalkort och dina uppgifter i appen, enkelt och blixtsnabbt inför nästa bokning.

Några av våra senast bokade bonusresor

Några utvalda bokningar som har gjorts nyligen.

225.000
Eurobonus

Tokyo First Class

För 225.000 Eurobonuspoäng och en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi en resa för två. Flyget gick mellan Stockholm och München i Business Class och fortsatte till Tokyo i Lufthansa First Class.

285.000
Eurobonus

Australien i Business och First

För 285.000 Eurobonuspoäng samt en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi Business Class på den andra sträckan men First Class på den långa sträckan Frankfurt-Seoul.

330.000
Eurobonus

4 personer till Bali i Business

För 330.000 Eurobonuspoäng samt två Amex 2-for-1 vouchers bokade vi Business Class för 4 personer i Business Class hela vägen till Bali.

Toppbetyg från tusentals användare

4,9 betyg iOS och Android

Ladda ner

Eric Tour, maj 2018

Jag kommer rekommendera er till alla jag känner

Chatflights hjälpte mig att boka en bonusresa i Business och First Class till Tokyo för mig och min pappa. Riktigt bra service och snabba svar, jag kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Ola Fors, juni 2018

Bokat och klart!

Jag har rest en del för mina poäng men tycker alltid det är svårt att hitta bonusresor jag vill ha. Och dessutom tar det otroligt mycket tid att leta! Jag chattade med Jonas på Chatflights som hjälpte mig att hitta en resa, bokat och klart! Helt fantastiskt! Jag är riktigt nöjd med den snabba och professionella hjälpen och kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Erik Hedin, juli 2018

Hittade en rutt som jag inte själv fått fram

Gick otroligt smidigt att hitta Businessbiljett till önskat resmål. Hittade en rutt som jag inte själv fått fram och dessutom för färre poäng än jag räknat med.

Jonas Lundström, augusti 2019

Absolut bäst helt enkelt!

Absolut bäst helt enkelt! Outperformar flygbolagens egna kanaler för att hitta bonusresor . Mycket bättre, mycket billigare och jävligt mycket snabbare helt enkelt!

Macke Munck, december 2019

Bokade LH First Class via Chatflights!

Chatflights hjälpte mig att boka en resa i Lufthansa First Class för poäng. Utan deras snabba och professionella hjälp hade jag aldrig hittat än mindre kunnat boka resan. Använd Chatflights till att boka resor för dina poäng. De är grymma på att fixa suveräna resor.Lycka till!/ Markus

Sweden5, februari 2020

Imponerad!

Chatflights hjälpte mig snabbt och proffsigt men en bonusresa i business till USA som SAS varken kunde eller ville hjälpa mig med pga att det var lite specialgrejer som behövde fixas och läggas till. Inga problem för chatflights. Proffsigt och snabbt. Imponerad. Värt varenda krona.

zyndea, oktober 2019

Bäst

Jag är supernöjd med alla bokningar som ni har hjälpt till med.Snabba svar och alltid bästa flygningar.Utan er hade våra flygpoäng frusit inne.

Massezzz, januari 2019

12 poäng av 10 möjliga

Snabb, trevlig och kompetent hjälp med att boka bonusresor. Man slipper att själv, söka, leta, pussla och sitta i ev telefonköer. Rekommenderas starkt!

Våra avgifter

Inga förskottsavgifter, du betalar bara vid bokning.

Sätt oss i arbete

Ingen avgift

Att chatta med våra experter kostar inget, vi tar inga avgifter förrän du väljer att boka, och då endast för bonusresor.

Testa det

Poängresor inom Europa

490 kr

frånpris / person

Våra experter söker upp resor för poäng inom Europa. Här kan du resa i Economy eller Premium Economy (kallas ibland Business) för alla typer av poäng.

Economy

490 kr.

Premium Economy

990 kr.

Testa det

Poängresor utanför Europa

990 kr

frånpris / person

Få hjälp att hitta den bästa lösningen för dina poäng på långresor. Här brukar vi rekommendera resor i Business eller First men kan även hitta bra lösningar i Economy Class.

Economy Class

990 kr.

Business Class

1 650 kr.

First Class

2 750 kr.

Testa det

FAQ på bonusresor

Vi har samlat de frågor som folk ställer mest, läs på här eller ladda ner appen och chatta med oss, vi svarar snabbt.

Är detta en chattbott?

Nej! Du kommer ibland att få automatiska svar för att genomföra enkla saker som att betala, men annars chattar du alltid med experter av kött och blod.

Måste jag betala något för att chatta?

Nej, vi tar bara betalt om du väljer att boka. Att ge oss ett uppdrag kostar inget, vi tar bara betalt om du är nöjd med förslaget och vill gå vidare till bokning.

Varför betala för något som jag kan göra på egen hand?

Flygbolagen, t.ex. SAS och Lufthansa, har skapat sökmotorer online där du kan hitta och boka bonusresor. Men de är ofta tidskrävande att använda och erbjuder inget bra sätt att få översikt över det som kan bokas. Att veta vilka destinationer som just nu erbjuder bonusplatser, att pussla ihop resor på ett smart sätt och att veta på vilket sätt man ska använda sina poäng på bästa sätt öppnar upp möjligheten att hitta långt fler resor än de flesta hittar online.

Bokar ni bara resor för flygpoäng eller kan ni hjälpa till med andra poäng såsom Amex-poäng?

Vi kan hjälpa dig med allt som har med poäng att göra, även att växla t.ex. Amex-poäng till rätt program och ta dig igenom hela bokningen. Vi kan alla poängsystem och en hel del om hotellpoäng också, testa oss!

Hjälper ni mig att boka med vouchers och rabatter också, som t.ex. Amex 2-for-1?

Absolut, vi har bra koll på alla rabatter och vouchers som kan användas och ger dig råd att välja rätt.

Kan ni hjälpa mig att bevaka en resa, så att jag får reda på när det öppnas upp bousplatser?

Ja. Om du bokar en bonusresa via oss och vill hålla utkik efter förbättringar, t.ex. från Economy till Business på en viss sträcka, så kan vi bevaka det. Men vi gör inte breda bevakningar som t.ex. "Mexico över påsken". Tyvärr finns inga praktiska sätt att göra det på ett bra sätt, annars hade vi gärna gjort det.

Hjälper ni mig att boka bonusresor i alla allianser, som t.ex. Star Alliance och OneWorld?

Ja, vi hjälper dig med bokningar i alla allianser. Vi jobbar allra mest med Star Alliance och Eurobonus, men vi kan hjälpa till med annat också, dock tar det ofta lite längre tid för oss.

Kan ni hjälpa mig att boka för en kombination av poäng och pengar?

Ja, det kan vi. Men det är ovanligt att man kan göra det på ett fördelaktigt sätt. För skandinaver är det i princip endast SAS som erbjuder det alternativet, och i de flesta fall är det ingen rekommenderad strategi. Men vi diskuterar det gärna med dig och hjälper dig att fatta rätt beslut.