Bara chatt, inget annat

Få hjälp att boka och hantera resor för poäng eller pengar.

Iphone with app store Chatflights screen

Ladda ner Chatflights

Enkelt, här hittar du oss. Lägg till resenärsuppgifter, bonusprogram och önskemål, så är du igång.

Skriv vad du behöver

Tala om vad du vill ha hjälp med. Här chattar du med experter av kött och blod, inga chattbotar.

Vi fixar

Använd din värdefulla tid till att göra annat. Vi tar tag i din förfrågan och återkommer när vi har ett förslag på en resa.

Packa solglasögonen

Ett klick, klart! Vi lagrar ditt betalkort och dina uppgifter i appen, enkelt och blixtsnabbt inför nästa bokning.

Några av våra senast bokade bonusresor

Några utvalda bokningar som har gjorts nyligen.

225.000
Eurobonus

Tokyo First Class

För 225.000 EuroBonuspoäng och en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi en resa för två. Flyget gick mellan Stockholm och London i Business Class och fortsatte till Tokyo i ANA First Class.

275.000
Eurobonus

Australien i Business Class

För 275.000 EuroBonuspoäng samt en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi två personer i Business Class till Sydney via Frankfurt och Seoul med Asiana.

420.000
Eurobonus

4 personer till Bali i Business Class

För 420.000 EuroBonuspoäng samt två Amex 2-for-1 vouchers bokade vi Business Class med Turkish Airlines för 4 personer hela vägen till Bali.

Toppbetyg från tusentals användare

4,9 betyg iOS och Android

Ladda ner

Eric Tour, maj 2018

Jag kommer rekommendera er till alla jag känner

Chatflights hjälpte mig att boka en bonusresa i Business och First Class till Tokyo för mig och min pappa. Riktigt bra service och snabba svar, jag kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Ola Fors, juni 2018

Bokat och klart!

Jag har rest en del för mina poäng men tycker alltid det är svårt att hitta bonusresor jag vill ha. Och dessutom tar det otroligt mycket tid att leta! Jag chattade med Jonas på Chatflights som hjälpte mig att hitta en resa, bokat och klart! Helt fantastiskt! Jag är riktigt nöjd med den snabba och professionella hjälpen och kommer definitivt att använda Chatflights igen!

Erik Hedin, juli 2018

Hittade en rutt som jag inte själv fått fram

Gick otroligt smidigt att hitta Businessbiljett till önskat resmål. Hittade en rutt som jag inte själv fått fram och dessutom för färre poäng än jag räknat med.

Jonas Lundström, augusti 2019

Absolut bäst helt enkelt!

Absolut bäst helt enkelt! Outperformar flygbolagens egna kanaler för att hitta bonusresor . Mycket bättre, mycket billigare och jävligt mycket snabbare helt enkelt!

Macke Munck, december 2019

Bokade LH First Class via Chatflights!

Chatflights hjälpte mig att boka en resa i Lufthansa First Class för poäng. Utan deras snabba och professionella hjälp hade jag aldrig hittat än mindre kunnat boka resan. Använd Chatflights till att boka resor för dina poäng. De är grymma på att fixa suveräna resor.Lycka till!/ Markus

Sweden5, februari 2020

Imponerad!

Chatflights hjälpte mig snabbt och proffsigt men en bonusresa i business till USA som SAS varken kunde eller ville hjälpa mig med pga att det var lite specialgrejer som behövde fixas och läggas till. Inga problem för chatflights. Proffsigt och snabbt. Imponerad. Värt varenda krona.

zyndea, oktober 2019

Bäst

Jag är supernöjd med alla bokningar som ni har hjälpt till med.Snabba svar och alltid bästa flygningar.Utan er hade våra flygpoäng frusit inne.

Massezzz, januari 2019

12 poäng av 10 möjliga

Snabb, trevlig och kompetent hjälp med att boka bonusresor. Man slipper att själv, söka, leta, pussla och sitta i ev telefonköer. Rekommenderas starkt!

Våra avgifter

Inga förskottsavgifter, du betalar bara vid bokning.

Sätt oss i arbete

Ingen avgift

Att chatta med våra experter kostar inget, vi tar inga avgifter förrän du väljer att boka.

Testa det

SAS Eurobonus

490 kr

frånpris / person

Få hjälp att hitta den bästa lösningen för dina poäng. Vi brukar rekommendera resor i Business eller First men kan även hitta bra lösningar i Economy Class.

Inom Europa

Economy

490 kr.

Premium Economy

990 kr.

Utanför Europa

Economy

990 kr.

Business Class

1.850 kr.

First Class

2.950 kr.

Testa det

Övriga bonusprogram (t.ex. Amex)

1.850 kr

frånpris / person

För dig som vill resa för andra poäng än SAS Eurobonus. T.ex. Amex Membership Rewards, KLM FlyingBlue eller Lufthansa Miles&More. Vi hjälper dig från start till mål, inkl. poängväxling och bokning.

Hela världen

Economy

1.850 kr.

Business Class

2.450 kr.

First Class

3.950 kr.

Testa det

FAQ

Vi har samlat de frågor som folk ställer mest, läs på här eller ladda ner appen och chatta med oss, vi svarar snabbt.

Är detta en chattbott?

Nej! Du kommer ibland att få automatiska svar för att genomföra enkla saker som att betala, men annars chattar du alltid med experter av kött och blod.

Kan ni bevaka en bonusresa, dvs. lurpassa på när platser dyker upp och knipa dem direkt?

Ja. Vår app är utformad så att alla förfrågningar sparas och att du meddelas så fort platser dyker upp som du kan vara intresserad av. Vi gör hundratals sökningar varje dag, och alla förslag som skickas till övriga kunder meddelas också dig, om de passar in på dina önskemål. På så vis är det ingen som klår oss när det kommer till att knipa platser som dyker upp.

Bokar ni bara resor för flygpoäng eller kan ni hjälpa till med andra poäng såsom Amex-poäng?

Vi kan hjälpa dig med allt som har med poäng att göra, även att växla t.ex. Amex-poäng till rätt program och ta dig igenom hela bokningen. Vi kan alla poängsystem och en hel del om hotellpoäng också, testa oss!

Hjälper ni mig att boka med vouchers och rabatter också, som t.ex. Amex 2-for-1?

Absolut, vi har bra koll på alla rabatter och vouchers som kan användas och ger dig råd att välja rätt.

Hjälper ni mig att boka bonusresor i alla allianser, som t.ex. Star Alliance och OneWorld?

Ja, vi hjälper dig med bokningar i alla allianser. Vi jobbar mest med Star Alliance och Eurobonus men kan hjälpa till med annat också.

Kan ni hjälpa mig att boka för en kombination av poäng och pengar?

Ja, det kan vi. Men det är ovanligt att man kan göra det på ett fördelaktigt sätt. För skandinaver är det i princip endast SAS som erbjuder det alternativet, och i de flesta fall är det ingen rekommenderad strategi. Men vi diskuterar det gärna och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Kan ni hjälpa mig att boka om en befintlig bonusresa?

Om du har bokat din resa genom Chatflights så ingår en kostnadsfri ombokning till samma destination. Detta gäller oavsett om du själv väljer att ändra datum på resan eller om flygbolaget har ställt in en flygning. För ombokningar utöver den första fria ombokningen debiteras vår ombokningsavgift på 300 SEK per person och ombokningstillfälle. Önskar du att byta destination så debiteras Chatflights bokningsavgift på nytt med 50% prisavdrag. Om du har bokat din bonusresa på egen hand och önskar att ta hjälp av Chatflights för ombokning så debiteras vår fulla bokningsavgift.

Vad händer om jag måste boka av en resa?

SAS skatter och avgifter återbetalas med undantag för SAS serviceavgift. Chatflights arvode återbetalas ej. Däremot får du 50% av Chatflights arvode innestående som du kan använda vid en framtida bokning.