5 Lyxhotell hos Hilton att Boka med Amex Membership Rewards Poäng

För svenska resenärer som innehar ett American Express Platinum-kort erbjuder Hilton Honors ett utmärkt sätt att utnyttja sina poäng. Hilton Honors är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards, och överföringskursen är 13:1. Som Amex Platinum-kortmedlem får du automatiskt Hilton Gold-status, vilket innebär förmåner som uppgraderingar och fri frukost. Här är fem lyxhotell hos Hilton som du kan boka med dina Amex Membership Rewards-poäng.

1. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Kostnad: 5 nätter för 7,8 miljoner Amex-poäng

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi erbjuder en av de mest exklusiva öupplevelserna i världen. Med sina lyxiga villor, var och en med en privat pool och direkt tillgång till den kristallklara Indiska oceanen, är detta hotell den ultimata destinationen för en avkopplande semester i paradiset. Faciliteterna inkluderar flera gourmetrestauranger, ett världsklass spa och en rad vattensporter.

Waldorf Astoria Maldives.

2. Waldorf Astoria Seychelles

Kostnad: 5 nätter för 6,76 miljoner Amex-poäng

Beläget på Platte Island, en av Seychellernas yttre öar, erbjuder Waldorf Astoria Seychelles lyxiga boenden med fantastisk utsikt över den frodiga tropiska naturen och det azurblå vattnet. Gästerna kan njuta av privata villor med pooler, en exklusiv spa-upplevelse och fina middagar på hotellets prisbelönta restauranger. Hotellet är en perfekt tillflyktsort för dem som söker både avkoppling och äventyr.

Waldorf Astoria Seychelles.

3. Roku Kyoto, LXR Hotels & Resorts

Kostnad: 5 nätter för 5,72 miljoner Amex-poäng

Roku Kyoto är ett lyxhotell beläget i hjärtat av Kyoto, omgivet av vackra trädgårdar och historiska tempel. Hotellet kombinerar traditionell japansk estetik med modern komfort och erbjuder exklusiva rum och sviter med fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Gästerna kan njuta av autentiska japanska måltider och avslappning i hotellets onsen (varma källor).

Roku LXR Kyoto.

4. Conrad Bora Bora Nui

Kostnad: 5 nätter för 6,24 miljoner Amex-poäng

Conrad Bora Bora Nui ligger på en privat ö i den berömda Bora Bora-lagunen och erbjuder en unik och lyxig upplevelse. Hotellet har eleganta bungalows över vattnet, var och en med en egen terrass och direkt tillgång till lagunen. Gästerna kan njuta av en rad aktiviteter inklusive snorkling, dykning och avkoppling på den privata stranden, samt gourmetmat på hotellets restauranger.

Conrad Bora Bora Nui.

5. Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal

Kostnad: 5 nätter för 6,24 miljoner Amex-poäng

Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal är beläget på en klippa med utsikt över Stilla havet och erbjuder en sofistikerad tillflyktsort i Baja California. Hotellet har lyxiga rum och sviter, alla med privata terrasser och plunge pooler. Faciliteterna inkluderar ett exklusivt spa, gourmetrestauranger och tillgång till en privat strand. Detta hotell är perfekt för både avkoppling och äventyr, med närhet till både stadens centrum och natursköna utflyktsmål.

Waldorf Astoria Los Cabos.

Slutsats

Att boka lyxhotell med Amex Membership Rewards-poäng via Hilton Honors är ett fantastiskt sätt att maximera värdet av dina poäng och uppleva några av de mest exklusiva destinationerna i världen. Med Hilton Gold-status kan du också njuta av ytterligare förmåner som uppgraderingar och fri frukost under din vistelse. Dessa fem Hilton-hotell erbjuder enastående komfort och service, vilket garanterar en oförglömlig semester.

Våra senaste inlägg