5 varma resmål som är enkla att boka i business class med EuroBonuspoäng

Älskar du också att flyga bekvämt och samtidigt drömma dig bort till varma destinationer? Tänk dig att kliva ombord på ett plan och sjunka ner i en bekväm business class-stol, på väg mot solen, sanden och äventyret. För alla oss med en kärlek till komfort och exotiska resmål har jag idag satt ihop en lista över de lättaste varma resmålen du kan boka i business class med SAS EuroBonuspoäng. Och kom ihåg, dessa är standardpoängpriser – håll utkik efter rabatter som till exempel Amex 2for1 vouchers för att göra resan ännu mer förmånlig!

Pura Vida i Costa Rica med Avianca – 130.000 poäng

Låt oss börja med den levnadsglada och grönskande pärlan i Centralamerika – Costa Rica. Med Avianca, kan denna lilla oas av vildmark och avslappning vara din nästa destination för 130.000 poäng. Tänk dig att utforska molnskogarna i Monteverde eller sola på de gyllene stränderna i Guanacaste, och allt det med komforten av business class.

Costa Rica.

Krydda till vardagen i Zanzibar med Ethiopian – 105.000 poäng

Kanske suktar du efter kryddor, kultur och kristallklart vatten? Ethiopian Airlines för dig till Zanzibar för 105.000 poäng. Det är en sann pärla med influenser från både Afrika, Arabvärlden och Indiska Oceanen. Glöm inte att besöka Stone Town, som är med på UNESCO:s världsarvslista!

Zanzibar.

Upptäck Mexicos hjärta i Mexico City med Lufthansa – 130.000 poäng

För den som är sugen på en storstadssemester i kombination med historiska utflykter, är Mexico City ett perfekt val. Flyg dit med Lufthansa för 130.000 poäng och upplev en stad där modernitet möter historia. Från Aztekernas tempel till de trendiga barerna i Condesa, här finns något för alla.

Mexico City.

Karibisk charm i Aruba med Avianca – 165.000 poäng

Aruba är verkligen ett stycke paradis på jorden, och med Avianca kan du komma dit för 165.000 poäng. Denna lilla ö erbjuder vänliga lokalbefolkning, fantastiska dykplatser och givetvis, avkopplande stränder. En destination som definitivt kommer ge dig en paus från vardagen.

Aruba.

Asiatisk dynamik i Jakarta med Turkish – 210.000 poäng

Slutligen, om du vill dyka in i den bubblande smältdegeln av kultur och kök i Sydostasien, är Jakarta stället att åka till. Med Turkish Airlines flyger du dit i business class för 210.000 poäng. Här kan du utforska Indonesiens rika kultur och njuta av otrolig mat.

Jakarta.

Avslutningsvis är det viktigt att påminna om att dessa poängpriser är för en business class-returresa och innan eventuella kampanjer eller erbjudanden som kan minska poängkostnaden. Poängen med att använda poäng är just möjligheten att uppleva lyx i luften utan att tömma plånboken. Så, vart ska du boka din nästa poängresa?

Våra senaste inlägg