Air France-KLM Flying Blue Promo Rewards för juni 2024

Air France-KLM Flying Blue-programmet har just publicerat en ny lista över Promo Rewards för juni 2024, som erbjuder rabatterade priser för kortdistans- och långdistansflygningar under de kommande månaderna.

Det finns flera destinationer bokningsbara med denna kampanj, inklusive i USA, men tyvärr är alternativen för premiumkabiner begränsade. Detta är inte så överraskande med tanke på att reseperioden nu täcker högsommaren (och OS äger rum i Paris denna sommar). Låt oss gå igenom detaljerna, då det finns potentiellt värde att hitta.

Vad är Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue Promo Rewards publiceras varje månad av Flying Blue-programmet och erbjuder 25% rabatt på utvalda bonusresor med Air France och KLM. Flying Blue-programmet har dynamisk prissättning på bonusresor, och denna kampanj gäller specifikt för de lägsta, sparnivåernas bonuskostnader.

Nya Flying Blue Promo Rewards nu tillgängliga

Flying Blue har publicerat sina Promo Rewards för juni 2024, som gäller för bokningar mellan 1 juni och 30 juni 2024. De flesta av dessa Promo Rewards har långa reseperioder och kan användas för flygningar fram till 30 november 2024.

Som en påminnelse har Flying Blue standardiserade sparnivåer för bonusresor, så vanligtvis betalar du följande belopp för enkelresor över Atlanten mellan Europa och de flesta delar av Nordamerika:

 • Enkelresa i ekonomiklass kostar 20 000 miles
 • Enkelresa i premiumekonomiklass kostar 35 000 miles
 • Enkelresa i affärsklass kostar 50 000 miles

Här är de bonusresor som är tillgängliga med Promo Rewards-listan denna månad för resor mellan Europa och Amerika, tillsammans med prissättningen:

 • 25% rabatt på Air France ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Phoenix (PHX) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på Air France ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Seattle (SEA) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på Air France ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Washington (IAD) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på KLM ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Boston (BOS) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på KLM ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Houston (IAH) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på KLM ekonomiklassbonusresor mellan Europa och New York (JFK) – från 15 000 miles
 • 25% rabatt på Air France ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Havana (HAV) – från 18 750 miles
 • 25% rabatt på Air France ekonomiklassbonusresor mellan Europa och San Jose (SJO) – från 18 750 miles
 • 25% rabatt på KLM ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Aruba (AUA) – från 18 750 miles
 • 25% rabatt på KLM ekonomiklassbonusresor mellan Europa och Bonaire (BON) – från 18 750 miles

Alla de lägst prissatta bonusresorna i de ovan nämnda marknaderna fram till 30 november 2024, bör vara bokningsbara med Promo Rewards-prissättningen. Du kan använda alla dessa bonusresor för att resa till och från destinationer över hela Europa, så du kan resa bortom Amsterdam och Paris.

Tänk också på att barn i åldrarna två till tolv år får 25% rabatt på Flying Blue-biljetter, inklusive Promo Rewards.

Res till Aruba i ekonomiklass för endast 37 500 Flying Blue miles tur och retur.

Tjäna Flying Blue miles från svenska Amex Membership Rewards

Flying Blue är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards. Detta innebär att du som har ett Amex Green, Gold, Platinum eller Centurion utfärdat i Sverige kan överföra dina poäng till Flying Blue mot kursen 29:1.

Sammanfattning

Air France-KLM Flying Blue-programmet erbjuder en Promo Rewards-kampanj, där du kan boka rabatterade bonusbiljetter i utvalda marknader. Detta kan vara ett bra erbjudande, särskilt med tanke på hur lätt det är att samla Flying Blue miles och hur mycket bonusutrymme som är tillgängligt genom Flying Blue.

Med de senaste Promo Rewards kan du spara 25% till flera destinationer i Amerika, även om alla alternativ är i ekonomiklass. Detta är inte den mest spännande listan, men det är heller inte förvånande med tanke på att det gäller för högsommarsäsongen.

Våra senaste inlägg