Air France-KLM Flying Blue Promo Rewards juli 2024

Air France-KLM:s lojalitetsprogram Flying Blue har publicerat en ny lista över Promo Rewards för juli 2024, som erbjuder rabatterade kort- och långdistansresor under de kommande månaderna.

Det finns flera destinationer att boka med denna kampanj, inklusive flera i Nordamerika. En destination kan till och med bokas till rabatt i business class. Här följer detaljerna, då det finns potentiellt mycket värde att hämta.

Vad är Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue är ett populärt lojalitetsprogram från Air France och KLM, särskilt för långdistansresor i premiumkabiner. Flying Blue erbjuder generellt attraktiva poängpriser för resor i business class, och programmet har tillgång till fler bonusplatser hos Air France och KLM än många andra program.

Promo Rewards erbjudandet publiceras varje månad av Flying Blue-programmet och erbjuder 25% rabatt på utvalda bonusresor med Air France och KLM. Flying Blue-programmet har dynamisk prissättning av bonusresor, och denna kampanj gäller specifikt för de lägsta, saver-nivå bonusresorna.

Nya Flying Blue Promo Rewards nu live

Flying Blue har publicerat sina Promo Rewards för juli 2024, som gäller för bokningar mellan 1 juli och 31 juli 2024. De flesta av dessa Promo Rewards har långa resefönster och kan användas för resor fram till 31 december 2024.

Som en påminnelse har Flying Blue standardiserad saver-prissättning för bonusresor, så vanligtvis betalar du följande belopp för enkelresor över Atlanten mellan Europa och större delen av Nordamerika:

 • Enkelresa i ekonomiklass kostar 20 000 miles
 • Enkelresa i premiumekonomi kostar 35 000 miles
 • Enkelresa i business class kostar 50 000 miles

Här är de rabatterade bonusresorna som finns tillgängliga med Promo Rewards-listan denna månad för resor mellan Europa och Nordamerika, tillsammans med priserna:

 • Spara 25% på Air France bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Dallas (DFW) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på Air France bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Denver (DEN) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på Air France bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Montreal (YUL) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på Air France bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Raleigh (RDU) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på KLM bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Atlanta (ATL) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på KLM bonusresor i ekonomiklass mellan Europa och Montreal (YUL) — från 15 000 miles
 • Spara 25% på KLM bonusresor i premiumekonomi mellan Europa och Ottawa (YOW) — från 26 250 miles
 • Spara 25% på Air France bonusresor i business class mellan Europa och Montreal (YUL) — från 37 500 miles

Alla bonusresor till de ovan nämnda priserna ska kunna bokas till och från destinationer över hela Europa, vilket innebär att du kan resa bortom Amsterdam och Paris.

Det är också värt att notera att barn i åldrarna två till tolv år får 25% rabatt på Flying Blue bonusbiljetter, inklusive Promo Rewards.

Upplev sagolika Montreal för endast 37 500 Flying Blue miles enkel väg i business class.

Tjäna Flying Blue miles med Amex Membership Rewards

Svenska Amex Membership Rewards är en transferpartner till Flying Blue. Växlingskursen ligger på 29:1 vilket innebär att en resa till Montreal i business kostar så lite som 2,175 miljoner Amex Membership Rewards-poäng under kampanjen.

Sammanfattning

Air France-KLM Flying Blue-programmet erbjuder en Promo Rewards-kampanj där du kan boka rabatterade bonusbiljetter till utvalda destinationer. Detta kan vara en utmärkt affär, särskilt med tanke på hur lätt det är att samla Flying Blue-poäng och hur mycket bonusutrymme som finns tillgängligt genom Flying Blue.

Med de senaste Promo Rewards kan du spara 25% till flera destinationer i Nordamerika, inklusive alternativ i premiumekonomi och business class till Kanada. Detta har potentialen att vara en riktigt bra affär, så om du har några resor du är intresserad av att boka är detta ett utmärkt tillfälle att göra det.

Våra senaste inlägg