Allt om MEDVIND - Podden för frekventa resenärer!

Vi pratar resor med folk i rörelse

I vår podcast MEDVIND intervjuas individer med vind i seglet - i världen, karriären och livet. Chatflights vd Alexis Barnekow bjuder in gäster som är i ständig rörelse - vi pratar resor i 30 minuter och ger dig inspiration och unika perspektiv. Nedan listas 5 utvalda avsnitt, prenumerera på podden så får du ett nytt varje vecka!

Alex Schulman och Chatflights grundare Alexis Barnekow.

1. Hotellritualen och favoritdestinationen

Alex Schulman berättar om destinationerna som har gjort intryck och berättelserna därtill. Han delar även med sig av hotellritualerna vi inte visste om – men som hjälper Alex att jobba!

Lyssna på Alex Schulman i MEDVIND.

Alex Schulman i MEDVIND.

2. Från bordtennis i Kina till terrorattentat i Bryssel

Anna Benson är före detta professionell bordtennisspelare och numera serieentreprenör. Hon driver bland annat 10 webbshopar och ett publishingförlag. Vi pratar även om terrorattentatet i Bryssel där hon hamnade mitt i bombdramat och blir en nyckelperson under rapporteringen i SVT.

Lyssna på Anna Benson i MEDVIND.

Anna Benson i MEDVIND.

3. Så föddes SAS Eurobonus

Martin Tivéus startade sin karriär som trainee på SAS under 90-talet och var med under skapandet av SAS Eurobonus där han ansvarade för programutveckling och medlemskommunikation. Det perfekta avsnittet för dig som vill förstå mer om lojalitetsprogram och djupdyka i resebranschen!

Lyssna på Martin Tivéus i MEDVIND.

Martin Tivéus i MEDVIND.

4. Fem väldigt speciella resmål

Elin Af Klintberg är tidigare resereporter på tidningen Res och chefredaktör på tidningen Plaza – hon har rest hela världen över under sin karriär. Med oss delar hon med sig av sina fem mest speciella resmål och berättar om skillnaden mellan att resa som resereporter och att resa “vanligt”.

Lyssna på Elin Af Klintberg i MEDVIND.

Elin Af Klintberg i MEDVIND.

5. Så skapades Mr Jet – Sveriges första onlinebokningssajt

Markus Alderbäck, eller Mackan som många kallar honom, byggde och lanserade en av världens första resebokningssajter MrJet.com. Det var en tid av uppblåsta bolagsvärderingar och entreprenöriella drömmar – en ny tid då tjänster skapades online innan någon visste hur man gjorde. Här är Markus historia!

Lyssna på Markus Alderbäck i MEDVIND.

Markus Alderbäck i MEDVIND.

Våra senaste inlägg