Delta SkyMiles – Ett guldkorn för dina Amex-poäng innan den 1 september

Vi har lyckats gräva fram fem bonusresor med Delta SkyMiles som erbjuder oslagbart värde för dina Amex Membership Rewards-poäng om du överför poängen till den gamla kursen 10:1. Den 1 september höjs kursen till 40:1 vilket innebär bonusresor bokade med Delta SkyMiles blir fyra gånger så dyra om du överför dina Amex-poäng.

  • Australien i business class: 1,8M Amex-poäng
  • Dubai i business class: 850.000 Amex-poäng
  • Resor inom Europa från 200.000 Amex-poäng
  • Karibien i business class: 1,5M Amex-poäng
  • Mauritius i business class: 1,3M Amex-poäng

Fem sweet-spots med Delta SkyMiles som erbjuder oslagbart värde för dina Amex-poäng

Vi listar fem sweet-spots med Delta SkyMiles som erbjuder oslagbart värde om du överför dina Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september.

Australien i business class: 180 000 SkyMiles (1,8M Amex-poäng)

Flyg till Sydney eller Melbourne via Paris och Ho Chi Minh City med Vietnam Airlines i business class. Här finns det tillgänglighet under större delen av året med möjlighet att hitta två bonusplatser i business class per avgång.

Priset för en tur och returresa ligger på 180.000 SkyMiles vilket motsvarar 1,8 miljoner Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september eller 7,2 miljoner poäng efter den 1 september.

Flyg till Sydney i business class för endast 180.000 Delta SkyMiles

Dubai i business class 85.000 SkyMiles (850.000 Amex-poäng)

Dubai är ett populärt resmål för dig som söker shopping, sol och bad, samt oförglömliga ökenupplevelser. Till Dubai flyger ni med Air France eller KLM i business class via Paris eller Amsterdam med bekväma och smidiga avgångstider. Här finns det möjlighet att hitta upp till nio bonusplatser i business class på samma flygning och tillgänglighet finns under större delen av året. Perfekt för dig som vill ta med dig familjen över skolloven.

Priset för en tur och returresa ligger på 85.000 SkyMiles vilket motsvarar 850.000 Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september eller 3,4 miljoner poäng efter den 1 september.

Res till Dubai med Air France eller KLM i business class för endast 85.000 Delta SkyMiles.

Resor inom Europa från 20.000 SkyMiles (200.000 Amex-poäng)

För dig som inte har tillräckligt med poäng för en långresa i men ändå vill få användning för dina Amex-poäng så lämpar sig Delta SkyMiles bra för resor inom Europa. Bäst värde får du till Las Palmas med Air France via Paris.

Priset för en tur och returresa i ekonomiklass ligger på 20.000 SkyMiles motsvarande 200.000 Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september eller 800.000 poäng efter den 1 september.

Res till Paris, Las Palmas eller Ibiza från 20.000 Delta SkyMiles i ekonomiklass.

Karibien i business class 150.000 SkyMiles (1,5M Amex-poäng)

Flyg till Sint Maarten, Aruba, Bonaire eller Curacao med Air France via Paris eller KLM via Amsterdam i business class med smidiga och bekväma avgångstider. Här finns det möjlighet att hitta upp till nio bonusplatser i business class på samma avgång och tillgänglighet finns under större delen av året.

Priset för en tur och returresa i business class ligger på 150.000 SkyMiles motsvarande 1,5 miljoner Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september eller 6 miljoner poäng efter den 1 september. 

Flyg business class med till Sint Maarten, Aruba, Bonaire eller Curacao i business class för endast 150.000 Delta SkyMiles.

Mauritius i business class 130.000 SkyMiles (1,3M Amex-poäng)

Mauritius är ett drömresmål för många och hit kan ni flyga med Air France via Paris på bekväma avgångstider och endast ett byte per väg. Tillgänglighet finns på utvalda datum under hösten och våren med möjlighet att hitta upp till fyra platser på samma avgång.

Priset för en tur och returresa i business class ligger på 130.000 SkyMiles motsvarande 1,3 miljoner Amex Membership Rewards-poäng före den 1 september eller 5,2 miljoner efter den 1 september.

Upplev magiska Mauritius för endast 130.000 Delta SkyMiles i business class.

Därför rekommenderar vi Delta som transferpartner

Delta Air Lines är världens största flygbolag och bonusprogrammet SkyMiles är populärt i USA med närmare 92 miljoner medlemmar. Programmet har på senare år fått ett oförtjänt dåligt rykte av sina höga poängpriser som främst berör på Deltas egna flygningar, samt bonusresor till marknader som Delta trafikerar.

SkyMiles tillämpar en fullt dynamisk prissättning vilket innebär att poängpriset baseras på flygningens marknadspris. Vad många inte vet är att SkyMiles även har en inofficiell bonustabell med fasta poängpriser för resor med partnerflygbolag i SkyTeam Alliance på rutter som inte trafikeras av Delta själva.

Överför och boka innan den 1 september

Låt våra experter omvandla dina hårt förvärvade Amex-poäng till oförglömliga drömresor. Överför dina poäng före den 1 september för att inte riskera att de tappar sitt värde. Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg