En omöjlig USA-turné i Business Class för 25.000 kr

Våra experter har tagit fram den ultimata rundresan i Business Class som fångar det bästa som landet har att erbjuda för så lite som 25.000 kr.

Resan innefattar flyg i Business Class från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till Miami. Därefter vidare till Austin, New Orleans och Phoenix, samt hem från Los Angeles. Sträckan mellan Phoenix och Los Angeles är med hyrbil men om ni föredrar att flyga så kan den läggas till på biljetten mot en tilläggskostnad.

Sommaren är den bästa tiden för att besöka det stora landet i väst men platserna bokas upp snabbt så det är hög tid att boka redan idag. Resan betalas helt med pengar, inte poäng, och sker under juli månad. Man kan givetvis skräddarsy den med andra stopp och variabler, chatta med oss i appen så pusslar vi ihop något som passar!

Från 25.000 SEK tur och retur i Business Class under juli månad

Passa på att ta del av vårt specialpris på British Airways, Finnair och American Airlines. I biljetten ingår alla resor i Business Class, hyrbil och annat tillkommer, och priserna kan variera beroende på vilka datum som väljs:

  • Stockholm till Miami via London med British Airways
  • Miami till New Orleans med American Airlines
  • New Orleans till Austin med American Airlines
  • Austin till Phoenix med American Airlines
  • Los Angeles till Stockholm med Finnair

Vi kan även erbjuda liknande resor från Köpenhamn, Oslo och Göteborg, samt på andra datum än under juli månad. Pris och tillgänglighet kan variera för alla resor.

Rivstarta turnén med British Airways till Miami via London

Börja din USA-turné i Miami. Hit flyger ni från Europa med British Airways eller American Airlines i Business Class med ett smidigt byte i London. Om du väljer att flyga med British Airways kan du flyga med Airbus A380 som är världens största passagerarflygplan, ett av få som fortfarande går i trafik.

Miami är en sommarfavorit både bland amerikaner och andra besökare. Börja din vistelse i Florida med ett par nätter på The Confidante i South Beach innan det är dags att hämta ut hyrbilen och köra vidare ner till The Florida Keys. Denna ökedja består av 1.700 kalk- och korallöar som sträcker sig 240 kilometer sydväst om Floridahalvöns udde. Key West och Key Largo är två populära orter som inte får missas.

Miami, Florida

Jazzmusik och gastronomi i världsklass i New Orleans

Kör tillbaka hyrbilen till Miami International Airport och fortsätt resan vidare med flyg till New Orleans, ni flyger med American Airlines Business Class utan byten. Här bor ni på prisbelönta The Eliza Jane Hotel som ligger i nära anslutning till de franska kvarteren. Jazzmusik, kreolsk mat och starka whiskydrinkar är vad staden har gjort sig mest känd för.

New Orleans, Louisiana

Livemusik och Barbecue i Austin

Nästa stopp på resan är Austin dit ni flyger med American Airlines direktflyg från New Orleans. Austin har på senare år blivit Amerikas främsta ”boomtown”; staden har genomgått en totalomvandling i takt med att allt fler techbolag har flyttat sina huvudkontor dit. Detta har gett staden en unik prägel, samtidigt som den traditionella Texas-andan bibehållits. När du har tröttnat på att utforska stadens rika kulturliv kan du köra ner till Lockhart för att äta Texas bästa barbecue.

Austin, Texas

Storslagen natur i Arizona

Från Austin flyger ni direkt till Phoenix där ni hämtar upp en hyrbil för två timmars bilfärd till Sedona i Arizona. Staden har gjort sig känd för sina stora sandstensformationer som har figurerat i åtskilliga filmer och annan populärkultur. Ägna dagarna åt att utforska de många vandringsstråken i utkanten av staden och njut av de knallröda solnedgångarna. Passa även på att besöka Grand Canyon som ligger två timmar bort med bil.

Arizona

Lev som en kändis i "La La Land"

Fortsätt din roadtrip igenom öknen till Stillahavskusten och runda av turnén i ”La La Land”. Bo på nyöppnade Thompson Hollywood och lev ut dina vildaste kändisfantasier på resans sista dagar. Hem flyger ni direkt till Stockholm med Finnair i Business Class på deras nya Airbus A350.

Los Angeles, Kalifornien

Chatta med oss idag för mer information och bokning. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er med bokning av hotell och hyrbil!

Våra senaste inlägg