Flyg till Houston i business class för endast 795.000 Amex-poäng

Just nu kan du flyga business class med Air France från Skandinavien till Houston från endast 79.500 Flying Blue miles. Detta tack vare deras pågående Promo Rewards-kampanj där Houston finns med på listan över månadens destinationer. Flying Blue är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards och med en överföringskurs på 10:1 så krävs endast 795.000 poäng för att boka resan. Antalet platser är begränsade.

Flyg till poängrabatt med Flying Blue Promo Rewards

Varje månad publicerar Flying Blue rabatterade bonusresor till utvalda destinationer under kampanjen Promo Rewards. Här finns det möjlighet att resa till 25-50% poängrabatt till utvalda destinationer under begränsade tidsperioder. Till de långväga destinationerna publiceras vanligtvis endast kampanjpriser i economy och premium economy, men under april månads upplaga så finns Houston med på listan i business class till 25% poängrabatt.

Flying Blue tillämpar en dynamisk prissättning på bonusresor där priset likt betalda biljetter styrs av tillgång och efterfrågan. Trots detta så publicerar Flying Blue sina frånpriser i verktyget Miles Estimator, där det är möjligt att ta reda på det lägsta antalet miles som krävs för en bonusresa.

För dig som vill flyga business class mellan Skandinavien och Nordamerika krävs minst 106.000 miles tur och retur. Under nuvarande kampanj så erbjuds 25% poängrabatt på alla bonusresor mellan Europa och Houston vilket innebär att resan kostar från 79.500 miles.

Tillgänglighet finns på många datum under kampanjperioden.

Så bokar du en resa med dina Amex-poäng.

Flying Blue är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards. Överföringskursen ligger på 10:1 vilket innebär 10 Amex-poäng krävs för att växla till sig 1 Flying Blue mile. Överföringstiden från Amex till Flying Blue ligger på upp till 5 arbetsdagar, men vanligtvis brukar poängen finnas inne på ditt konto redan nästföljande arbetsdag.

För att boka en resa behöver du öppna ett konto hos Flying Blue och sedan länka det med ditt Membership Rewards-konto. Därefter kan du söka på tillgänglighet på Air Frances hemsida. Värt att tänka på är att överförda poäng inte kan återföras till Amex, så för att riskera att inte förlora platserna i väntan på att poängen ska överföras så erbjuder Flying Blue möjligheten att hålla bonusplatserna i upp till 72 timmar. Det är endast möjligt att hålla bonusplatser över telefon och en extra avgift kan tillkomma. Utöver poängen tillkommer även skatter och bränsletillägg på cirka 4.500-5.000 SEK per person.

Boka resan senast den 30 april 2022 och res mellan den 1 april och 30 september 2022. Promo Rewards är inte återbetalningsbara eller ombokningsbara.

Air France business class.

Har du poäng hos Amex Membership Rewards som du vill omvandla till oförglömliga resor? Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter idag – Vi bokar din resa!


Våra senaste inlägg