Flyg till Miami i business class för 795.000 Amex Membership Rewards-poäng

Flying Blue publicerar varje månad rabatterade bonusresor till utvalda destinationer under kampanjen Promo Rewards, med rabatter på upp till 50 procent mot ordinarie pris. I samband med att USA öppnar för vaccinerade Européer denna månad så finns med Miami i månadens upplaga av Promo Rewards.

Flyg tur och retur till Miami i business class för 795.000 Amex Membership Rewards-poäng med KLM

Flying Blue är en transferpartner till svenska Amex Membership Rewards och överföringskursen är förmånlig där 10 Amex-poäng växlas till en Flying Blue mile. Flying Blue erbjuder några av de lägsta poängpriserna i business class över Atlanten där en tur och returresa till Nordamerika kostar från 106.000 miles ordinarie pris. Månadens kampanjpris till Miami motsvarar en rabatt på 25% vilket innebär att en tur och returresa kostar från 79.500 miles eller 795.000 Amex-poäng.

Kampanjpriset gäller för bokningar som genomförs innan den 30 november 2021 och gäller för resor mellan den 1 november 2021 och den 30 april 2022. Värt att tänka på är att Promo Rewards tillskillnad från vanliga bonusresor inte är flexibla. Detta innebär att du förlorar dina poäng om du behöver avboka eller omboka din resa, detta gäller dock inte resor som genomförs innan den 31 mars 2022. Dessa kan ombokas och avbokas mot full återbetalning.

Business Class på KLM:s Boeing 787-10 Dreamliner

God tillgång på bonusplatser till Miami under vintern och våren

Tillskillnad från SAS och många andra flygbolag i Star Alliance så erbjuder Flying Blue god tillgång på bonusplatser i business class till sina medlemmar. Haken är att de tillämpar en variabel prissättning, men givet att du bokar din resa med god framförhållning så är chansen stor att hitta platser till det lägsta priset.

I samband med månadens Promo Rewards-kampanj så har det släppts extra många platser i business class och tillgänglighet finns på flera datum under kampanjperioden, inklusive populära datum så som sportlovet. Det går som mest att hitta nio platser på samma flyg, men de flesta datum har två till fyra platser tillgängliga.

Utöver poängen tillkommer skatter och bränsletillägg på cirka 5.000 SEK per person. Dessa är betydligt högre än exempelvis EuroBonus som inte debiterar bränsletillägg på varken SAS eller Star Alliance. Bränsletilläggen kompenseras dock upp av de lägre poängpriserna och det större antalet bonusplatser som finns tillgängliga för medlemmar i Flying Blue.

Miami är ett av vinterns hetaste resmål. Passa på att säkra din plats redan idag.

Vill du omsätta dina hårt förvärvade Amex-poäng till en business class-resa med KLM till Miami i vinter? Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag – Vi bokar din resa.

Våra senaste inlägg