God platstillgång till Hawaii - Knip platserna före någon annan!

Res Business till Hawaii för poäng eller pengar

Just nu finns det gott om platser till Hawaii i Januari och Februari under 2022 med Swiss och United Airlines i Business Class. Vi tar dig dit för 190.000 poäng, passa på att boka din resa före alla andra och chatta med våra resegenier i Chatflights app för att boka din resa!

Hawaii bjuder på fantastiska naturvyer, häftig kultur och självklart – enorma ananasodlingar!

Ananas är en stor handelsvara i Hawaii.

De olika öarna – vi tar dig dit!

Hawaii består av ett flertal öar och holmar, där åtta av dessa öar är Hawaiis huvudöar. Oavsett vilken ö du väljer att åka till så hjälper vi dig att boka din resa i Chatflights app. Huvudöarna består av Hawaii, Maui, Kahoolawe, Lãnai, Molokai, Oahu, Kauai och Niihau. Varje ö har sin egen charm och det finns sevärdheter på var och en av dem, vi på Chatflights har samlat några godbitar!

Molokini Crater, Maui, USA.

Kultur, shopping och fantastisk mat

Åker du till Maui kan du upptäcka en hel del av Hawaiis historia. Under 1800-talet var staden Lahaina Hawaiis huvudstad och här kan du se en hel del häftiga minnen från svunna tider. Bland annat hittar du många historiska byggnader, men också en hel del trevliga små butiker och restauranger nere i hamnen. Eller varför inte åka och se den kända hannen Pearl Harbour på ön Oahu?

Oahu, Hawaii, USA.

Om du däremot är sugen på naturupplevelser och äventyr finns det något för dig med!

Vad sägs om en utmanande vandring längs en tågräls upp till toppen av en vulkankrater? Koko Crater trail i staden Honolulu är en populär dagsvandring. Den är inte speciellt lång men ack så tuff! Här klättrar du i en uppförsbacke på en gammal tågräls utan möjlighet till skugga, men trots detta är det en mycket populär sevärdhet. Och vi förstår varför, utsikten är oslagbar!

Tips! Åk hit och börja vandringen innan solen börjar kyssa dig med sina första strålar så slipper du bli alltför varm och du kan dessutom se soluppgången från en otrolig plats.

Koko Crater Railway Trailhead, Honolulu, USA.

Fyll på med energi!

Vad sägs om att äta en riktigt god middag efter en dag med trötta fötter och många intryck? Inne i Honolulu hittar du Michel’s, en fantastisk fine dine restaurang och en magisk utsikt över stranden. De har fångat sina gästers hjärtan med sin mat sedan 1962 och brinner för att du som gäst ska få den bästa upplevelsen!

Michel's, Hawaii.

Hotellet vi rekommenderar

Ett av våra favorithotell vi varmt kan rekommendera att bo på medan du upptäcker Honolulu är Prince Waikiki. Här bor du på ett exklusivt hotell med en service utan dess like, golfbanor, nära till surfvågor, spa och fantastiskt vackra rum.

Och självklart hjälper vi dig även att boka hotell! Chatta med våra resegenier i Chatflights app för att boka ditt flyg och boende. Vi tar dig till Hawaii i Business Class för poäng eller pengar – vi hörs i appen!

Prince Waikiki Hotell.

Våra senaste inlägg