God platstillgång till Phuket i Business Class!

Phukets smultronställen – Vi tar dig dit!

Phuket är en mycket populär destination för turister som väljer att besöka Thailand. Och vi förstår varför det är så populärt. Med sina otroligt vackra stränder, fantastiska dykupplevelser, god mat och äventyr för hela familjen är det med råge ett riktigt smultronställe!

Kamala Beach, Phuket, Thailand.

Phuket är ett måste när du är i Thailand!

Phuket är Thailands största ö och ligger precis västerut från fastlandet. Med regnskog, berg och magiska stränder finns det som sagt en hel del att se och upptäcka på denna fantastiska ö. På ungefär 11,5 timmar effektiv flygtid tar du dig till detta paradis från Stockholm, Arlanda, och vi hjälper dig dit! 

Just nu har vi god platstillgång till Phuket i augusti och september 2021. Res för 165.000 poäng i Business Class med Thai Airways och Turkish Airlines. Chatta med våra resegenier i Chatflights app för att knipa platserna före någon annan!

Thai Airways, Business Class.

Hotellet vi rekommenderar

Väl på plats i Phuket rekommenderar vi Rosewood Hotel, ett fantastiskt resort som ligger på öns sydvästra sida och har en utsikt över havet utan dess like. Här bor du i en mycket vacker miljö med en enastående service.

Rosewood hotell, Phuket.

Thailand är känt för sina dykupplevelser

Utöver att dyka i Phuket, kan du också dyka vid Similan öarna som ligger strax utanför Phuket och hit tar du dig smidigt och enkelt med färja. Similan öarna består av 11 olika öar och dessa är perfekta att resa till för dagsäventyr!

Richelieu Rock – En av Asiens bästa dykplatser

Här kan du dyka och upptäcka mycket av det fantastiskt vackra marina livet. Har du tur kan du se både en sjöhäst och en valhaj!

Snorkla och dyk på de olika öarna utanför Phuket.

Äta gott vill man ju också göra på sin resa, och vad passar inte bättre då än en anrik restaurang med nya och klassiska smaker av Phuket. På Blue Elephant får du just detta och en otrolig service i en unik miljö. Här sitter du och äter i en antik guvenörsbyggnad som har blivit smakfullt renoverad.

God thaimat på Blue Elephant.

Avslutningsvis rekommenderar vi att avnjuta en underbar cocktail på en takbar du sent ska glömma, Bada Nest. Här sitter du på klassiskt Thailändsk vis på kuddar, omringad av vatten högt upp på en takterass med en utsikt som är oslagbar.

Baba Nest takbar.

Vi tar dig till Phuket för poäng eller pengar i Business Class – Chatta med våra resegenier i Chatflights app för att boka din resa!

Våra senaste inlägg