Kampanj: Boka en långresa med Finnair i business class och få ett guldmedlemskap i Finnair Plus

Finnair erbjuder just nu en unik möjlighet att bli guldmedlem i bonusprogrammet Finnair Plus. För att ta del av erbjudandet behöver du boka en långresa i business class på Finnairs direktflyg från Stockholm till USA eller Asien. Kampanjen gäller för bokningar gjorda mellan den 26 april och 2 maj 2022. Bokningar gjorda genom Chatflights är giltiga och våra experter finns tillgängliga för att hjälpa er igenom hela processen.

Därför ska du boka Finnair genom Chatflights

Chatflights har avtalspriser på Finnair vilket innebär att vi kan erbjuda biljetter med bättre villkor till samma eller lägre priser än de som publiceras online. Få personlig support vid om- och avbokningar, samt hjälp vid bokning av bonusresor och uppgraderingar med Finnair Plus.

Detta ingår i guldnivån på Finnair Plus

Finnair Plus består av fem medlemsnivåer. Bas, Silver, Guld, Platinum och Platinum Lumo. För att bli guldmedlem krävs normalt 80.000 nivåpoäng eller 46 Finnair-flygningar under medlemsår för att kvalificera.

Som guldmedlem ingår följande förmåner:

  • En extra kostnadsfri väska på Finnairs egna flygningar och Oneworld
  • Prioriterad incheckning och ombordstigning
  • Fast track i säkerhetskontrollen
  • Tillgång till business class-lounger oavsett vilken klass du reser i, både vid resa med Finnair och övriga flygbolag i Oneworld Alliance
  • Fyra fria uppgraderingar från ekonomiklass till business class som är giltiga på Finnairs flygningar inom Europa, samt till Tel Aviv och Dubai.
  • Eller en fri uppgradering från ekonomiklass till business class som är giltiga på Finnairs långflygningar till USA och Asien.
  • Möjlighet att välja sittplats i förväg utan kostnad.

Guldförmånerna är extra användbara om du har bokat en Business Light-biljett med finnair. Tillskillnad från traditionella business class-biljetter så ingår inget incheckat bagage, tillgång till lounge, eller platsreservation i biljettpriset. Som guldmedlem i Finnair Plus så ingår alla förmåner som vanligt när du tar del av Finnairs exceptionellt låga Business Light-priser.

Som guldmedlem i Finnair Plus ingår lounge access oavsett vilken biljett du köper.

Så tar du del av kampanjen

För att ta del av kampanjen behöver du boka en biljett i business class på något av Finnairs direktflyg från Stockholm Arlanda till USA eller Thailand. Bokningen måste göras inom perioden 26 april - 2 maj 2022. Bokningar som har gjorts före eller efter perioden är inte giltiga för kampanjen.

Du behöver även öppna ett konto hos Finnair Plus. När bokningen är genomförd så mailar du en kopia på din bokningsbekräftelse med bokningsreferens och ditt medlemsnummer till fp@finnair.com.

Svar på din ansökan ges inom 14 kalenderdagar och när ditt konto är uppgraderat så kan du ta del av alla medlemsförmåner under din resa.

Finnair Plus Guld

Uppgraderingarna är guld värda

Den tveklöst bästa förmånen med ett guldmedlemskap i Finnair Plus är de kostnadsfria uppgraderingarna. Som guldmedlem får du fyra uppgraderingsvouchers som kan användas till att uppgradera fyra flygningar inom Europa, samt Tel Aviv och Dubai från ekonomiklass till business class.

Dessa fyra Europa-vouchers kan även växlas in mot en interkontinental uppgraderingsvoucher som kan användas till att uppgradera en interkontinental Finnair-flygning från ekonomiklass till business class.

Absolut bäst värde för dina vouchers får du om du uppgraderar flygningar till Dubai. Dessa flygningar är tekniskt sett långflygningar, då de flygs med långdistansflygplan med lie-flat stolar i business class. Detta innebär att fyra vouchers kan användas till att uppgradera två personer tur och retur från ekonomiklass till business mellan Helsingfors och Dubai.

Uppgraderingar kan bekräftas i förväg om det finns bonusplatser tillgängliga på flygningarna. Om bonusplatser inte finns så kommer uppgraderingen att placeras på väntelista och du får ett besked om uppgraderingen har gått igenom senast 37 timmar före flygets avgång.

Maximera värdet av dina uppgraderingsvouchers genom att använda dem på Finnairs flygningar till Dubai. Flygningen trafikeras av Finnairs Airbus A330-300 som är utrustad med den nya kabinen i business class.

Passa på att ta del av detta supererbjudande. Ladda ner Chatflights app och chatta med våra experter för bokning av en långresa i business class med Finnair på bolagets direktflyg från Stockholm Arlanda.

Våra senaste inlägg