Linn organiserar din resväska!

Organista styr upp din resväska!

Linn startade sin livsresa i Skåne och landade i Stockholm som vuxen där hon fann sitt hem. Hon började sin karriär tidigt som bloggerska och därefter tog hon examen i civilekonomi. Som om det inte vore nog startade hon en ny era i livet – Organista. Ett drömjobb som hon själv utvecklade för att hon ville organisera sitt egna resande. No more mess!

Vi har pratat med Linn om Organista, favoritländer och olika life-hacks!

Organista – No more mess!

Beskriv dig själv i en hisspitch!

Jag är en obotlig optimist, jag anser mitt jobb vara min hobby och är så otrolig tacksam för allt och alla jag har runtomkring mig! Mitt motto är att må bra och njuta av livet varje dag.

Du växte upp i Skåne, hur landade du i Stockholm?

Jag blev kär! Kärleken tog slut men jag hittade hem och som det känns nu kommer jag bli kvar i Stockholm för alltid.

Linn Herbetsson. Foto: Lisa Höök.

Hur kom du in på influencer spåret från civilekonom?

Det började faktiskt i andra änden. Efter gymnasiet började jag blogga, det blev ganska snabbt min heltidssysselsättning och under tiden tog jag min Civilekonomexamen. Det var en fantastisk kombination!

Har ditt arbete som influencer lett till mycket resande eller har det varit ett intresse från din sida?

Det var en tid då jag reste mycket i jobbet ja, men jag hade intresset sedan tidigare. Min pappa har alltid älskat att resa och vi spenderade ofta sommaren nere i Italien. På senare år reser jag betydligt mindre men väljer mina resmål väl och njuter extra mycket.

Hur skiljer sig din vardag idag när du jobbar mer med din e-handel kontra bloggandet?

Jag spenderar väldigt mycket mer tid framför datorn, hehe. Men det absolut bästa är att jag möter nya utmaningar varje dag. Ingen dag är den andra lik när man driver en startup. Jag känner att jag utvecklas och specialiserar mig på ett helt annat sätt. Att driva en e-handel är verkligen mitt drömjobb!

Hur många länder har du besökt och vilket är ditt favoritland hittills?

Oj, ingen aning hur många länder! Men några favoriter är Vietnam, USA och Sydafrika. Jag reste mycket efter gymnasiet och var i Vietnam i nästan en månad. Det är någonting med enkelheten där som jag älskar. Och så älskar jag kontraster, och USA är ju verkligen motsatsen till Vietnam. Jag gillar när det händer grejer och under mina resor i USA har det aldrig varit en lugn stund.

Vad var droppen som gjorde att du började utveckla Organista? Hur kom idéen till dig?

Jag har alltid vetat att jag vill starta eget. När jag jobbade med mina sociala medier så blev det mer som att jobba som ”konsult” för andra företag och mig själv. Jag skapade så mycket innehåll varje dag som inte var relevant särskilt länge och ur det kom suget att skapa någonting mer bestående. En fysisk produkt som går att ta på och som är mer skalbar än min tid.

Snygga och stilrena pack-påsar från Organista. Foto: Ida Thun.

Vilket är ditt absolut life-hack för en organiserad resa bortsett från Organista-produkter?

Att planera och göra din research väl. Det finns ingenting tråkigare än att komma till en ny plats och hamna på fel ställen. Det är så lätt att gå i turistfällor så jag brukar läsa på om mitt resmål i god tid, be vänner om tips och göra restaurang-bokningar osv. Sen kan man alltid avboka om man vill vara mer spontan väl på plats.

Och sist men inte minst, vilket är ditt absoluta drömresemål?

Oj, just nu står Madagaskar (bild nedan på Lemurer i Madagaskar), Island, Bali och Brasilien högt upp på listan! Men min lista över drömresemål är oändlig, haha...!

Vi tar dig dit! Chatta med våra resegenier i Chatflights app och boka din nästa resa för poäng eller pengar.

Våra senaste inlägg