Vart är det varmt i Januari? Inga problem, vi tar dig dit!

Vart är det varmt i Januari? Inga problem, vi tar dig dit!

Januari kan vara en tuff månad – den är lång, mörk och lugnet efter jul och nyår sveper över oss. Drömmarna om sol och varmare breddgrader gör sig starkt påmind. Vad passar inte bättre då än att boka en drömresa till ett land som garanterat bjuder på plusgrader och soltimmar?

Fuerteventura, Kanarieöarna.

1. Fuerteventura, Kanarieöarna.

Kanarieöarnas näst största ö med fantastiska vyer heter Fuerteventura! Denna ö är perfekt för dig som uppskattar en dag på segelbåten eller golfbanan. Här har du en genomsnittstemperatur i Januari på hela 20°C – perfekt golfväder!

Våra resegenier bokar även ditt hotell och på Fuerteventura kan vi verkligen rekommendera Sheraton Fuerteventura beach, golf & spa resort.

Sheraton, Fuerteventura.

2. Scottsdale, Arizona  

Scottsdale är en fantastisk stad i centrala Arizona. Med sina underbara somrar i ökenklimat är detta ett populärt resmål för dig som uppskattar en match i tennis eller golfrunda på en av Scottsdales exklusiva golfbanor. I januari ges en behaglig genomsnittstemperatur på 18°C.

Vill du bo på ett hotell med fantastiska vyer, exklusiva rum och ett flertal pooler, samt tennisbanor? Då är The Scottsdale Plaza Resort för dig. Vi hjälper dig att boka både din resa och hotell!

Arizona, USA.

3. Skelettkusten, Namibia

Längs kusten hittar du ett flertal lämningar från gamla fartyg som ligger halvt begravda i sanden och dessa är en fröjd för alla äventyrare! Med en genomsnittstemperatur på 23°C är detta en mycket vacker kust att besöka och dessutom mycket fotovänlig. Utöver den vackra kusten hittar du utmärkta surfvågor och en fantastisk nationalpark som verkligen är värd att besöka!

Vill du bo på ett lite annorlunda hotell? Bo utöver det vanliga på Shipwreck Lodge!

Dead Vlei, Sossusvlei, Namibia.

4. Peninsula Papagayo, Costa Rica

Här har du några av Centralamerikas vackraste stränder! Med en genomsnittstemperatur på 26°C är Costa Rica det självklara valet i januari. Costa Rica är hem till vackra djurarter, växtarter och en hel del otroliga nationalparker. Detta är landet för den som törstar efter en naturnära upplevelse.

För att bo så nära nuturen som möjligt föreslår vi Hyatt som ligger mitt i djungeln!

Playa Hermosa, Costa Rica.

5. Önationen Fiji

Med sina behagliga 26°C i genomsnittstemperatur under januari, vackra korallrev och vita stränder är Fijis öar ett riktigt paradis! Du kan snorkla med hajar, sköldpaddor, rockor och en hel uppsjö av tropiska fiskar. Fiji är en utmärkt destination för dig som vill komma iväg på lite äventyr. Här har du både forsränning av världsklass och surfing. Dessa magnifika öar vill du inte missa!

Frågar du oss är det absoluta bästa valet av hotell Fiji Marriott Resort Momi Bay. Här kan du bo i typiska bungalows mitt ute på vattnet! Vakna till en fantastisk utsikt och kliv direkt ned i havet.

Leleuvia Island, Fiji.

Vill du boka en bonusresa för poäng eller pengar till värmen i januari? Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag – vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg