Vi listar Europas 5 högst rankade lyxhotell

Europa är känt för sina fantastiska hotell som erbjuder enastående lyx och komfort. Här finns allt från palats till moderna designhotell, och varje hotell har sin egen unika stil och charm. Men vilka hotell sticker verkligen ut när det gäller lyx och elegans? I denna guide går vi igenom 5 av Europas högst rankade lyxhotell.

Hôtel Ritz Paris

Ritz Paris är känt som ett av världens mest ikoniska hotell. Hotellet öppnade 1898 och har sedan dess lockat till sig kändisar, dignitärer och resenärer från hela världen. Rummen och sviterna är utsmyckade med antikviteter och konstverk och det finns en mängd olika restauranger och barer att välja mellan. Hotellet har också en spa-avdelning och en utomhuspool, vilket gör det till en riktig oas mitt i Paris.

Suite Windsor på Ritz, Paris.

Hotel du Cap-Eden-Roc

Hotel du Cap-Eden-Roc ligger på den franska rivieran och är känt för sin spektakulära utsikt över Medelhavet. Hotellet har varit en populär tillflyktsort för kändisar sedan 1870-talet och har en charmig och romantisk atmosfär. Hotellet har flera pooler, en privat strand, tennisbanor och en gourmetrestaurang som serverar färska råvaror från trakten.

Hotel du Cap-Eden-Roc.

Four Seasons Hotel George V

Four Seasons Hotel George V ligger i hjärtat av Paris och är känt för sin elegans och höga standard. Hotellet har 244 rum och sviter, alla smakfullt inredda med antikviteter och lyxiga material. Hotellet har också tre restauranger, varav en har fått tre stjärnor i Michelinguiden, samt en spa-avdelning och en takterrass med utsikt över Eiffeltornet.

Standardrum på Four Seasons George V, Paris.

Belmond Hotel Caruso

Belmond Hotel Caruso ligger på en klippa med utsikt över Amalfikusten och har en fantastisk utsikt över havet. Hotellet har en mängd olika rum och sviter, alla med utsikt över havet eller trädgården. Hotellet har också en utomhuspool, en tennisbana, en spa-avdelning och en restaurang som serverar italienska specialiteter.

Belmond Hotel Caruso.

San Domenico Palace, Four Seasons Taormina

Detta exklusiva hotell, beläget på en klippa med utsikt över det bländande Medelhavet, är en äkta pärla på Sicilien. Med sin unika plats på den sicilianska kusten erbjuder Four Seasons Taormina en oöverträffad panoramautsikt över havet och den närliggande vulkanen Etna. Hotellet har en harmonisk blandning av moderna och klassiska element i sin inredning och erbjuder eleganta rum och sviter med utsikt över havet eller de vackra trädgårdarna. Gästerna kan njuta av ett privat privat strandklubb, en infinitypool med panoramautsikt, flera restauranger och barer med utsikt över havet samt ett lyxigt spa som erbjuder en rad avkopplande behandlingar. Hotellet är kanske mest känt som inspelningsplatsen för säsong 2 av The White Lotus.

San Domenico Palace Four Seasons Taormina.

Sammanfattningsvis är Europa fyllt med fantastiska lyxhotell som erbjuder en unik reseupplevelse. Oavsett om man letar efter elegans, historia eller en fantastisk utsikt finns det något för alla.

Ladda ner Chatflights app och chatta med oss idag – Vi bokar din resa!

Våra senaste inlägg